Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Rocnik 41 znamena, ze mu je nyni 71 let. Tolik ti snad neni, ne?

už jsem se lekl, že je někomu z OC clubu 70let :lol: to by musel přijít Viktor o místo prezidenta..

Tak sníh už nám opět roztál a máme zase krásně, tak jsem vzal mazla na očistu. Na foto ještě špinavej

ty Jirko, nemáte u Vás místo vrátného? Asi se tam k Vám přestěhuju.. :wub:

Odkaz ke komentáři

Jirko, světla už dle internetu dorazily v Německu. Zítra (možná dneska večer, až se vrátí) mi to Terča (přítelkyně) zjistí a příští neděli je vyzvednu a přivezu do ČR ;)

jak psal Jarda o té pomoci, pomůžu rád.

kdyby kdokoli, cokoli chtěl z Německa, tak řekněte.. oni mají hodně poštovné po Německu v ceně zboží. Já jezdím do Německa na poštu, nákupy, procházky tak 2x v týdnu. Pošťačky z Bad Schandau zavolají, když mi přijde balík. Hodím to na českou poštu a druhý den to máte doma.. :wub:

Upraveno uživatelem Superfatty
Odkaz ke komentáři

Tak slíbené foto pro Honzu. Zadek se mi teďka dokonce líbí, neskutečně to prokouklo. No a taky už máme přezuto. Pneu jsou krásně tichý :palec:

No a nakonec dnešní cesta ČR-CH, trasa dlouhá cca 950 km, průměrná spotřeba a rychlost viz foto :palec: . Myslím si, že na ten obsah a výkon skvělá spotřeba

post-251-0-20475300-1367341697_thumb.jpg

post-251-0-89301800-1367341748_thumb.jpg

post-251-0-37085300-1367341791_thumb.jpg

post-251-0-82703100-1367341840_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

a proč ne ? :D :D :lol:

ono obecně se šestiválci je spotřeba dobrá, obzvlášť na delší trasy, navíc je jim jedno jestli jedeš plnej nebo prázdnej, pomaleji nebo rychleji, rozdíl je nepatrnej, takhle naposledy jezdila 1,9 tdi 81 kW, normoš za 5,5 a při letu 6,2 ...

navíc trojka je relativně lehká a nízká ....

Odkaz ke komentáři

Jardo: tak to se Ti nepovedlo :lool: prej lehká :lol: Vždyt je těžší než dvojkový Superb combi :D nevím jak limoška ale moje Brumla má necelých 1700kg i když ten motor s tim mává jako s pírkem :pivo:

Jinak Jarouš má pravdu v tom, že do toho auta se leje nafta s radosti i když to chlastá o tři-čtyři litry vic jako moje bývalá láska černá,naložený,prázdný-tahá to pěkně bez rozdilu váhy.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak ono A6 na sve rozmery je prave docela lehka, diky tomu, ze je z hliniku. Moje vazi cca o 200kg vic jak Romanova trojka, ale je nutno rict, ze pohon 4x4 jeste neco vazi. Takze rozdil v hmotnosti karoserie mi prijde dost maly (dobry), vzhledem k rozmerum:

A6: 4927 x 1855 x 1463 vs E91: 4520 x 1817 x 1418

To mame rozdil diky delce o velikost kvadru o obsahu cca 1104543 cm3, což je nejakych 1100litru. Pro predstavu to je dost velky kus ne :D

Jarda ma ale pravdu, ze to zere skoro porad stejne, jedno jestli jedu lehka noha nebo tomu davam, jestli kopce nebo rovina, jestli plny nebo prazdny..rozdil max +-0,5l :palec: Takze jezdim skoro porad svizne :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...