Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Tak mazlík je po servisu. Najeto 102500. Servis proveden u BW Motors. Maximální spokojenost, cenově zhruba na úrovni autorizáku, ale celou dobu jsem mohl být u auta a vlastní olej žádný problém. Navíc servis zadají do databáze:-). A přístup perfektní. Docela jsem koukal, jak složitý je vyměnit vzduchový filtr

Odkaz ke komentáři

Když vemu čistě jen olej: origo olej BMW-8 litrů vyšlo na 1460 Kč, olejový filtr BMW 581 Kč. No a práce za olejový servis 1160 Kč. Dále jsem nechal vyměnit vzduchový filtr, ten byl celkem drahej a je docela na hlavu ho vyměnit- materiál 1500 Kč pluc 1000 Kč výměna. A když to bylo rozebraný, tak se vyměnila i ventilační jednotka, ta byla za 1000 Kč. A bylo mi doporučeno používat aditiva, tak mi dali Castrol TDK, lahvičku za cca 220 Kč. Takže budu přidávat. No a ještě jsem vzal origo BMW nemrznoucí směs do ostřikovačů, 5l kanystr za 560 Kč. Ale ředí se to, tak to vydrží dlouho. Komplet servis i s těma doplňkama(aditivum, nemrz.směs) vyšel na cca 7800 Kč

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Michale, na ty jsem koukal. Jedny z nejhezčích na E90ku. Ale teď po dovolený v Čechách jsem se zařekl, že větší nekoupím a nechám 17ky. Ty silnice jsou fakt děs. A navíc, když s tím pojede paní, tak aby se nemusela strachovat. Už teď se s tím bojí jezdit, ví, jak jsem na auto háklivej.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak já se v CZ moc nevyskytuju. Ale budu tam na dovolený druhou půlku dubna. Jsem na tohle docela puntičkář, takže dám na dobrý reference a radši si připlatím za TOP službu. Každopádně nic není jistý, ale rýsuje se zde výměna mých 17tek za tyhle krasavce, tak uvidím, jak to dopadne

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jelikoz jsou na aute jeste puvodni xenonovy vybojky, najeto maji 105 tis km a jsou z roku 2006, nebudu cekat az se nejaka z nich odporouci a v dubnu je necham vymenit. Objednal jsem Philips XenStart 85410+ se svitivosti 4700K. Pry se montuji do aut vyssich trid, tak je vyzkousim. Snad budou OK;-)

Odkaz ke komentáři

Taky me ceka ve stredu garancka 90tis, tak jsem objednal i vybojky, uz maji 5let, tak si myslim, ze je cas preventivne vymenit, navic se mi uz nezdaji, ze by svitily nejak krasne "xenonove". Jsem hodne vybiral a chtel jsem Philips X-Treme Vision, ale jedna vybojka stoji 2500-3000t, tak to se mi fakt nechtelo, nebo pak Osram Cool Blue Intense, ale ty se zase nedelaji v D3S :(. Nakonec jsem vzal origo Philipsky podle VINkodu, tak snad to bude svitit pekne.

Odkaz ke komentáři

Romane z fabriky tam jsou Philips se svítivostí 4300K. Patice D1S

Jinak ten Osram stojí ofiko taky kolem 3000 Kč. To už je dost. Oproti Philipsu bude mít asi malinko ostřejší světlo a víc do modra. Ten Philips, co jsem objednal, je taky docela drahej, ale já to mám od jednoho Čecha, co žije v Německu a nejspíš je přímo u zdroje. Ale hlavně je ten kluk na BMW klubu hodně prověřenej, takže výbojky jsou skutečně originál

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...