Přejít na obsah

Mirouchův Šediváček

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Tak po třech měsících užívání si úprav od SGS Motorpower nějaké dojmy.

Užívám si vykon jak malej kluk spotřeba ani neklasla a ani nestoupla. Spousta lidí tvrdí, že po chipu jde spotřeba dolů, ale pravdou jsou Petroval slova - Záleží jak jezdíš, A je to tak. Sám jsem to zkoušel týde jezdit jsem okolo 1500 otáček, žadný divočárny a spotřeba spadla až na 6.2 litru Pak jsem jezdil týden "normálně" jak jsem jezdil vždy za 7.2 litru. A jezdím tak pořád abych si tu jízdu užil, nestojím o zatuhlou regulaci zanesenýho turba ani o ucpání DPF.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak po třech měsících užívání si úprav od SGS Motorpower nějaké dojmy.

Užívám si vykon jak malej kluk spotřeba ani neklasla a ani nestoupla. Spousta lidí tvrdí, že po chipu jde spotřeba dolů, ale pravdou jsou Petroval slova - Záleží jak jezdíš, A je to tak. Sám jsem to zkoušel týde jezdit jsem okolo 1500 otáček, žadný divočárny a spotřeba spadla až na 6.2 litru Pak jsem jezdil týden "normálně" jak jsem jezdil vždy za 7.2 litru. A jezdím tak pořád abych si tu jízdu užil, nestojím o zatuhlou regulaci zanesenýho turba ani o ucpání DPF.

Kdyz s nim jedes na ,,spotrebu'' nebo jak ja rikam na ,,emise'' tak jezdis za 6,2? :blink: To ja kdyz jezdim na spotrebu, tak jezdim za 4,5L ;) to mam najeto lehce pres 200k, t.v. 07 a haldex jeste treti generace :wallbash: do tho barum bravouris 2 :wallbash: za 6,2 jezdim na tempomat pri tachometrovych 150 :palec: jinak dojezd nez se zacne zadat o palivo, tak v klidu 750km + jeste 140km na rezervu. Zkusenost :) Ale jezdim tedy jen na maxxmotion od OMW :)

Jinac co mas ve predu za brzdy? Nevimjestli koupit Brembo Max nebo Zimmermann sport a oboji keramiky od textaru :jelen:

Odkaz ke komentáři

Ať dělám co dělám tak pod 6.2 nejdu ani za krista, ale auto vyloženě trpí. V létě jezdím bežně kolem těch sedmi a v zimě to jde trochu dolu, ale bude to nejspíš gumama. V létě jezdím na 225/50/17 a na zimu mám 205/55/16. Jinak mám brzdy mám kotouče Zimmermann Sport a desky Texter Ceramic.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...