olisoft Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Dorabal (prerabal) niekto indikaciu zapnutia hmloviek na vypinaci svetiel s polohou Auto? Jeden sa mi dostal do ruk, nema v sebe signalizaciu ani jednej, iba pripravu na prednu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 ja radeji sehnal predFL verzi s tunell symbolem a tam je vse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ked nic ine, tak si to dovnutra dobastlim, potesilo by ale foto vnutra predface verzie. Mas tam signalizaciu oboch, alebo len tu jednu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 predFL ma obou, FL ma jen jedne protoze druha kontrolka je v budikach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Na mojej predFL mam v klasickom vypinaci indikaciu len jednej, druha je v budikoch... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 spíš naopak ne? Na předFL mají přední mlhovky kontrolku na spínači a kontrolka zadní je na budíkách..... logiku tohohle jsem ovšem nikdy nepochopil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 (upraveno) Olisoft: Mám taky před FL a koupil jsem spínač FL. Indikace zadní mlhovky je v budíkách, ale přední byla ve spínači. Zkusil jsem doplnit diodu na rezervní místo, které je vidět na fotce v 1. příspěvku, ale nefunguje. Zkusil jsem i přehodit polaritu, protože nevím, jak je tam správně, ale nesvítila tak ani tak. Jak si dopadl Ty? Děkuji, Jakub. použil jsem tuto: http://www.gme.cz/led-smd/led-1206-orange-200-140-p960-215/ Upraveno Květen 29, 2013 uživatelem jakas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Este som s tym nerobil nic... mal som ine "starosti" s autom. Doplnil si aj predradny odpor na druhej strane dosky? Ten tam tusim tiez nie je, takze nema ako svietit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 No nedoplnil, bláhově jsem doufal, že už tam je. Stejně nevím jaký a hlavně kam s ním. Možností je tam víc. Takže se k Tobě přidávám s prosbou o fotky vnitřností vypínače s polohou tunel před FL. Jakub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Mám předfl a tunel funkci a v budíkách mám zadní, a přední mě nikde neindikuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Než jsem dodělal dešťák, měl jsem vypínač bez tunel/auto a přední mlhovka se indikovala výraznějším podsvícením symbolu přední mlhovky přímo na vypínači. Vypínač s tunelem to asi tedy nemá. J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 mam také prdFL s Tunelem a mlhovka zadni budiky ,predni na vypinaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Tak, tak, mám to samé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 mě to takhle neudělá no každopádně asi to nebude věc co mě trhá žíly, navíc když se to pozná podle vytaženýho čudlu, navíc ono se to možná zesílí, ale jen drobně, rozhodně ne takto silně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.