lordnuna Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Cest borci, nejde mi vyhrivani sedacky ridice (spolujezdec funguje), uz jsem to koupil s touto zavadou, na co se mam zamerit a zkontrolovat abych zjisti kde je chyba? Diky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 mjsíš proměřit dečky, nespíš bude KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 zdravim, dle toho, co jsem se docetl, to neni mozne, ale zda se mi, ze mi nefunguje jen sedak u ridice-operadlo ano. je to mozne? -- pri poskozeni jedne decky, by nemelo vyhrivat cele sedadlo. nejde to uplne korektne zjistit, jeste neni takova zima, k mereni jsem se jeste nedostal, ale operadlo hreje jak blazen a sedak nic - resp, citim male teplo, az po nekolika minutach, ale to prisuzuju zahrati zadkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Dečky jsou v sérii. Jakmile odejde jedna, nehřeje celé sedadlo. Mám stejnej problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.