Přejít na obsah

Problém s oknem řidiče

HanyZ

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám problém s otevíráním okna řidiče ve své octě. Při zmáčknutí a držení tlačítka na otevření okna řidiče se okno otevře pouze do 1/4 a dal nejde... po zmáčknutí na zavření (jen zmáčknutí, okno by mělo zajet samo) okno zajede až nahoru ale okamžitě se znova otevře do polohy v jaké bylo. Po zmačknutí a držení tlačítka se okno zavře v pořádku. Nevíte v čem by mohl být problém ? Všechny ostatní okna fungují v pořádku (zatím )

Odkaz ke komentáři

ahoj, to nezchádzanie okna až dole na doraz by možno šlo vyriešiť pokial máš komfortné ovládanie okien (keď manuálnym pootočením a podržaním kľúča vo vodičových dverách sa ti stiahnu, alebo vytiahnu všetky okná). Skús pootočiť klúč v smere odomknutia a drž až kým ti nezídu všetky okná (ani sa takýmto spôsobom aj nastavujú koncové polohy okien napr. po výmene zlomených plastov v mechanike el.otvárania okien. Druhý problém s vytiahnutím a spätným zídením okna mám aj ja, ale stáva sa mi to len sem-tam, nie vždy a neviem čim by to mohlo byť. Možno skúsim premazať suchým silikónovým sprejom mechaniku okna a možno pomôže, ono okno má takú funkciu, keby si si tam pri vyťahovaní okna zabudol ruku, tak rozpozná prekážku a stiahne sa späť. Každopádne ak by si na niečo prišiel, daj vedieť :palec:

Odkaz ke komentáři

to jsem vyzkoušel a nepomohlo .... okno se otevře jen do 1/4, všechny ostatní úplně.... když ho klíčem zavřu a podržím klíč otočený na chvíli, nepomůže to ....okno se pokaždé otevře jen do 1/4.... když ho otevřu od řidiče přes spínač, otevře se jen do 1/4, při zmáčknutí tlačítka na zavření se zavře a opět otevře (tak jak popisuješ, že by tam byla překážka)....když však tlačítko podržím, tak se zavře a zůstane zavřené.při novém otevření se zase otevře jen do 1/4

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
to jsem vyzkoušel a nepomohlo .... okno se otevře jen do 1/4, všechny ostatní úplně.... když ho klíčem zavřu a podržím klíč otočený na chvíli, nepomůže to ....okno se pokaždé otevře jen do 1/4.... když ho otevřu od řidiče přes spínač, otevře se jen do 1/4, při zmáčknutí tlačítka na zavření se zavře a opět otevře (tak jak popisuješ, že by tam byla překážka)....když však tlačítko podržím, tak se zavře a zůstane zavřené.při novém otevření se zase otevře jen do 1/4

Zdar mám to samé a zatím se to snažím nějak vyřešit a zatím bezúspěšně :palec:

Odkaz ke komentáři

VYŘEŠENO !

akorát pořádně nevím jak, nejspíše to bylo tlačítkem ....

Rozebral jsem celé dveře dle návodu, sundal igelit, vše jezdilo jak mělo, okno se však stále otevíralo jen do 1/4 .... dveře jsem složil ovladač prostříkl kontoxem a po úplném složení dveří jsem to zkusil - a ono to najednou začalo fungovat...

Takže to bylo nejspíše tlačítkem, jen nevím, proč to šlo vždy jen do stejné polohy :palec:

Každopádně díky za pomoc a za rady a snad to někomu pomůže :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...