tragi Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Zdravím, mám takú tech. otázku možno amatérsku no nevedeal mi na to odpovedať ani v ORG. Škoda servise... Čo znamená ak na palubnom počítači mi vypisuje v lavom dolnom rohu MFA a pod tym je číslo 2 ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 To znamena Multifunkcni ukazetel. Dvojka znamena ze to mas prepnuto do druhe pameti - dlouhodobe. na pacce steracu zmackni cudlik zespoda a prepne se ti to na jednicku. Kolibkou na pacce muzes prepinat mezi udajema = aktualni spotreba,prumerna spotreba,teplota,cas jizdy,prumerna rychlost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 ahoj to znamená že máš počítač a samozřejmě máš i tuto páčku tím spodním kde je reset krátkým zmačknutím přepínáš mezi 1 a 2 v nastavení 1 ti to ukazuje momentální spotřebu,ujetou vzdálenost na jízdu,ujetý čas na jízdu atd.... a když přepneš do 2 tak ti to ukazuje dlouhodobou spotřebu,celkově najeté hodiny,celkově ujeté Km atd... tou kolíbkou z boku přepínáš na jednotlivé ukazatele hodiny,Km,spotřeba atd.. jestliže dlouze přidržíš restart tak se ti všechny ukazatele vynulují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 nevedeal mi na to odpovedať ani v ORG. Škoda servise... Smutný příběh. Tohle nemá O I v manuálu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tragi Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 diki, to viem tie ostatne polozky co znamenali, len som nechapal tomu MFA .. ale uz viem dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.