Přejít na obsah

Moja najvernejšia

Doporučené příspěvky

po roku... 108 800km, už po výmene rozvodov, čerpadla posilň. riadenia, zadného skla (prasklo samo odseba), samozrejme pravidelná udržba (olej, filtre, ostatné kvapaliny) a športový vzduchový filter TENZO, imitácia carbon (fólia), červené podsvietenie nôh a sedadiel, svetlá zadné + smerovky nastriekané stmavňujúcim sprayom (ešte nie na foto)

V blízkej budúcnosti: sportový výfuk, sportový podvozok (plánované zníženie cca o 5cm), nové brzdové kotúče s čelustami a niečo pre krásu http://carbonstyle.sk/Sticker-bomb-folia-bombing-bomba-folia/sticker-bomb-K-bomba-bombing

post-24216-0-02143100-1350712159_thumb.jpg

post-24216-0-01849000-1350712376_thumb.jpg

post-24216-0-17241900-1350712507_thumb.jpg

post-24216-0-59446600-1350712600_thumb.jpg

post-24216-0-34804600-1350712727_thumb.jpg

post-24216-0-46410900-1350712887_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octule vypadá pěkně, až na tu karbon folii na kapotě, ale každýmu se líbí něco jinýho ;) . Přeju ti ať ti slouží ještě mnoho km bez problémů a dělá jen samou radost :palec:

PS: nad zadníma faceliftovýma světlama jsi nepřemýšlel? ;)

Dik moc, ale hej zo zaciatku ano, no potom sa mi zapacilo ten tmavy sprej na svetla, len esteš to nemam na foto... takze zatial svetla som nechal bokom ... a folia je kvoli tomu, ze sda mi zacal supat lak a vyzeralo to hnusne... ale folia sa mi celku lubi ...

Vítej mezi námi. Pořídil jsi moc pěkný kousek, hlavně ty kilometry jsou super, tenhle motor ještě hodně vydrží. Přeju hodně zdaru při dalším vylepšování a ať tě octička nezlobí... :palec:

no hej donesena z IT, po starom panovi uz na dôchodku a nemohol zo zdrav. dovoodu uz jazdit ... mal som stastie ze som na nu narazil .... ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud se ti začal loupat lak, tak to chápu :palec: , je to levnější řešení než kapotu znovu lakovat ;) a hoď i foto těch zatmavených světel, s touto barvou to může i u předface světel vypadat dobře ;)

PS: ty kouřové (RS) boční blinkry by octě moc slušely, taky jsem místo těch oranžových dal ty kouřové a je to hned o 100% lepší ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...