Přejít na obsah

Octavia II 2OO8 Swing , PDC

Doporučené příspěvky

Áno! Je rozdiel či je to RV2008, MR2008, alebo prvá registrácia 2008. Nehovoriac o tom, že ak auto nie je u prvého majiteľa a nikto nevie, kto na aute už čo robil a prerábal. Zažil som už všeličo :rolleyes:

Ale ak zatiaľ nevybíja baterku, tak s veľkou pravdepodobnosťou nebude nutné meniť...

Odkaz ke komentáři

Ale ja sa tebou nehádam, no mám pocit, že nečítaš čo píšem :rolleyes:

Je sakra veľký rozdiel, kedy auto naozaj bolo vyrobené, akého je modelového roku, a kedy bolo reálne predané! Veľa ľudí v tom má chaos, minumum ľudí vôbec niečo tuší o tom, že modelový rok je niečo iné, ako rok výroby a množstvo ľudí ako rok výroby udáva dátum prvej registrácie. S autami robím už hodne dlho, takže mám skúsenosti s rôznymi technicky zdatnými ľuďmi a píšem vždy na základe svojich vlastných empirickým skúseností...

Toto hore uvedené obzvlášť platí u MR2008, ktoré sa vyrábali od mája 2007 do okróbra 2008, teda 1,5 roka. A čo sa týka registrácií, rekord mám jedného Superba - jeden z posledných predošlej generácie a ako dátum prvej evidencie vôbec má v TP písaný január 2010. A to nie je žiaden dovoz, normálne predané auto u autorizovaného predajcu u nás, čo stálo hodne dlho na sklade.

P.S.

Radšej niekomu poviem, že je nutné vymeniť aj gateway a potom na mieste po pichnutí na diagnostiku zistím, že je správneho typu - než by som povedal, že ju netreba meniť a on príde na montáž bez správnej gateway a budem ho musieť otočiť hneď na začiatku...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...