MartinRS Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) Autoelektrika MRS - Po-Pá 8-18,Předem volat , Tel 777022499 Email martinrub@seznam.czPraha západ - Červený Újezd (kousek za Zličínem Praha 5 )AUTOELEKTRIKA a mechaničina s tím spojena..Montáže a Domontáže v orig. provedení..ELEKTRONIKA Podsvětlení přístrojů a ovladačů dle přáníAlarmy MAGICAR+GPS s GSMMutimedia DVD/TV/DVB-TV,LCD do opěrek hlavy,stropní monitory.....Tempomaty...PDC AsistentKompletní DiagnostikaModifikace na Klimatronic.....atdvše dle přání a dohody...... Upraveno Červen 23, 2015 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 super na ty serialky,opravdu paradni pracicka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Diky za toto vlakno, Tve foto serialy jsou SPICKOVE... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Vitaj Martine, uz sa tesime na Tvoje "opravarske kusky". :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 JJ jen vydržte doplním po večerech :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 jj,vydrzime,my si zatim dame kavco :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) OI old model Octavia I rok 1999 na předělávky......:-))))) kompletní přestavba na komfort 3G jednotky dveří airbag jednotka palubní štít.... NAVI kompletní dozapojení a oprava lanovek u radia.....doposud zapojeno jako pěkné radio :-)))) TMC box zapojení montáž výroba ant.propojení... podsvětlení maxe na červenou spolu s ručičky... montáž stropního monitoru LCD s DVD 10.2" oprava zámku 5 dveří plus zaslepení... nová zámková sada vystlelovací..... Dozapojení a montáž PDC byl jen nárazník... serialek není dokončen tak potom doplním celkově.... MRS. Upraveno Červen 26, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 OII na PDC vybavení vozu nic moc ale parkovací pomocník nutností :-)))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 (upraveno) Konečně dokončeno včetně stropního monitoru a všech oprav kolem VIZ předchozí příspěvek Octavia TDI 1999 :-))Mrs. Upraveno Červen 26, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 No opět parádní prácička.A velmi rád se těším na další úpravu,a zjištění co a jak se kde nechá opravit a upravit.Takže díky za toto vlákno, a JEN TAK DÁL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 to vypadá doooost dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 i mne se moc zamlouvá ten monitor....:-))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Martine, sleduju ty Tvoje seriálky dost pozorně a musím napsat, že jsi opravdu borec....že děláš dobře, precizně a každý je max. spokojen......to se dneska už moc nenosí....opravdu jsi borec a je vidět, že to co děláš Tě baví a to je super......jen tak dál .... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Prosím Tě,mohl bys napsat přesnej typ a model toho stropního DVD přehrávače ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Nedublujte zbytocne otazky tu aj "tam". :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 když je to zde i "tam" tak co s tím....že.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Model doplním a já zas děkuji za příspěvky ale moc to nepřehánějte.... Octavia OLD model na montáž dálkového ovládání centrálu......Rakso,Maxicar a podobné....MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Stropní výklopný LCD monitor 10,2" s DVD přehrávačem, čtečkou SD/MMC karet, USB portem a se zobrazením 16:9. Technické údaje: - rozlišení 800 x 480, jas 350 cd/m2 - systém PAL/NTSC - přehrává DVD, VCD, MP4, MP3, CD, JPEG - zabudovaná lampička - dálkové ovládání - 1x AV výstup - napájení 12V, spotřeba max. 12W - vestavěný FM modulátor pro přenos zvuku do autorádia - rozměry 32 x 32 po vyklopení 26 cm Model DS1020 MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Přestavba na Klimatronic a domontáž výhřevu a nějaké další věci trošku více porozebráno :-))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Ještě nový nárazník a křidélko RS :-))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Martine, příště už Ti věřit budu, když v 18:00 řekneš, že se v tom autě (já to viděl spíš jako změť kabelů a plechy, než auto) ještě večer projedeš... :P Klobouk dolů :!: A strašně moc děkuju ještě jednou a pěju chválu :!: Představ si, že ty dveře "rovnali" v origo servisu... ti byli šikovní asi jako... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Ahoj všem jj pane bylo to o kousek později nastrojené ale v poho :-))))zase máš vaší karu opravenou :-)))) pro info kamarád mě poprosil přehodit sedačky z okty co má do druhého vozu Golf IV skoro vše pasovalo až na zadní sedáky takže proběhla uprava a vše ok...... a při té příležitosti jsme ještě doladili poškozené a nesedící dveře které nikdo nechtěl doladit (origo servis) jen udajně vyměnu atd...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Octavia TOUR 2005 na dodělávku originálního........... CENTRÁLU S DVOJÍM ZAMKNUTÍM (SAFE) 4X EL.OKNA EL.ZRCÁTKA EL.OTEVŘENÍ NÁDRŽE VYSTŘLOVÁCÍ KLÍČE S DÁLKOU prostě doplnění celého komfortního systému původně auto mělo jen vyhřívané zadní okno jinak nic :-)))))))a dodělaný neorigo centrál který šel ven a vše se přestrojilo včetně 5dveří......MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Martine super,ale to jsme s Vašou dělali jak jsem byli ještě malí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 (upraveno) Jééé to je moje autí konečně v elektrice čekal jsem až to tu bude abych napsal :) Moc díky Martine moc jsi mi pomoch jak s tou předělávkou tak dneska (včera večer ) moc děkuju parádní práce :D a jsem rád že jsi sehnal i to víko od nádrže v barvě protože se znám, že bych zas rok jezdil asi s černou nebo tak nějak :-D parádní rozšíření už tak původní pestrý výbavy :palec: Můžu se tady připomenou nebo radši ještě na sms o ty tapece v modrý barvě(pokud by byly jen výplně tak by to bylo nejvíc bomba ) ten volant na předělání a tu pitomou hadici za vzduchovou váhou, která mi zradila Upraveno Červenec 18, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Ahoj Michale jj vím u Vás jste vždy napřed k nám do prahy se to dostane později :-))))))) Ahoj Petře jj mám to vše napsané a v PO objednávám a zjistím náležitosti a dám vědět...........Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Capricho Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Model doplním a já zas děkuji za příspěvky ale moc to nepřehánějte.... Octavia OLD model na montáž dálkového ovládání centrálu......Rakso,Maxicar a podobné....MRS. tak tohle zamykani mi vyrailo dech vsechno co sem doposud videl byli jen krabicky co se povesi ke klicum. a taky ta cena do 1 000,- no to je prada. chci se zeptat to jako za tyhle penize dostanu kompletni zamykaci system na dalku ktery staci pouze nainstalovat do vozu? A taky jeste jeden dotaz nekde sem se docetl ze se do toho klicku musi vyfrezovat drazky a pak jen prendat cip imobilizeru. Kde se to frezuje? zvladne to vyfrezovat kazdy "klicnik" nebo je treba specializovana firma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 a až uvidíš zpracpvání a kvalitu která nevydrží díl jak 2 roky tak to to vyrazí dech podruhý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Přesně tak sice jsem jich namontoval myslím dost ale vždy si to donesl majitel vozu :-))))a vždy jsem je také upozornil že to opravdu nevydrží .......jak píše Vaša......prostě zase to samé lidi kupují dnes už jen to nejlevnější......:-)))) jinak klíč snad udělá klíčník a sada obsahuje dvě dálky (klíče)do kterých je potřeba přehodit IMMO a jednotku do vozu (přijímač) ale v žádném případě neobsahuje centrál když ve voze není :-)))))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Okta na přemontáž H4 na XENONY.....na starých lampách někdo dal nějaké větší Watáže žárovek a světla to se mrkněte trochu zatavené :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.