Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

Ex člen který vyměnil vůz za bohužel nekoncern :-))) ale zajímavé vozidlo Focus ST 2007 2.5Turbo 5ti válec

fámozní zvuk v serii.......!! snad pepa nebude nadávat :-))))

Montáž změna podsvětlení na bílo/červenou původní zeleno a částečně bíla katastrofa komplet změna všeho....

Montáž PDC asistenta W :-)))

Montáž alarmu sice nedokončená a pokracování příště (časově se nezvládalo)

Překontrolování Geometrie + celková kontrola když to bylo zvedlé....

nastavení světel ve fordu XY to dle přání zákazníka překontrolovali a nepochpitelně dali nazem doslova:-)))))

vyklepaný šroub u turba na přírubě když jsou 3 a jeden neni tak to neni moc dobré....:-)))už objednán nový...

a to si to majitel nechal důkladně překontrolovat za dlouhé peníze ve fordu a nic vše udajně v pořádku včetně toho že turbo tlačí jen 0.5baru.....což je o nějaké ty desetiny méně :-)))a také nejede jak má......příbeh doplníme až se žávady vyřeší :-)))) jinak je auto pěkné taková ta nabuzenka no....:-))

za spolupráci děkujem Jeřábu - GEO hever a dobré oči:-))))))Mrs.

Pohotovostní hmotnost 1317

Motor přeplňovaný pětiválec, 2522 cm3

Zdvihový objem (cm3) 2522

Výkon (kW/PS) 225 koní při 6100 ot/min

Točivý moment (Nm) 320 Nm mezi 1600 - 4000 ot/min

0-100 km/h (s) 6,8

Nejvyšší rychlost (km/h) 241

Spotřeba (l/100 km) 9,3 l/100 km

post-242-1255937629_thumb.jpg

post-242-1255937633_thumb.jpg

post-242-1255937640_thumb.jpg

post-242-1255937645_thumb.jpg

post-242-1255937650_thumb.jpg

post-242-1255937654_thumb.jpg

post-242-1255937659_thumb.jpg

post-242-1255937664_thumb.jpg

post-242-1255937670_thumb.jpg

post-242-1255937678_thumb.jpg

post-242-1255937683_thumb.jpg

post-242-1255937688_thumb.jpg

post-242-1255937692_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Tak jestli to nebyl PEPA já se v tom moc nevyznán a nerozumím tomu :-))))já mu taky řikal vše do bíla spíš a té červené méně ale nechtěl měl to tak ve své OCTAVII RS co jsem mu také dělal..... to bude asi příště :-))) jinak moc prima tam něco protahovat zlatej koncern až na FABII II a RUMA ta palubka........:-)))

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

Petře jsou to normal světla jen čočky/halogen.....na tom focusu!!!!! na kolečko nedělám xeny......

ovšem když si nakousl tema tak člověk xeno chce tak řešíme možnosti z mého hlediska origoše jinak bych to nedělal ale jestli mě dotoho uvrtá tak se netěším :-))))díly a vše k tomu a pak ford no :-)))))))

Odkaz ke komentáři

Tak to budou ty natáčecí, bo Focus má buď normál H7, nebo H7 s čočkou a natáčením a pak xena v čočce :D

Nemyslel jsem, že tys ty světla dělal, jen jsem se ptal, vždyť jsme to řešili dost široce :pivo:

Origo xena jdou i na kolečko (viz můj případ), ale mění se motorek za halogenový a jeho uchycení... Mám to tak u sebe.

Odkaz ke komentáři

jj také jsem to myslel v dobrém....:-))))Jen je teda záhada co tam má on.....protože z dalších závad co tam je že světla nereagují na ovladač a ford na to také nepřišel a já na to budu koukat až příště.......

ale ted mě napadá auto je jinak TOP stav ale jestli nemělo vyměněné světla po nějaké havarii ale nic tomu nenasvěčovalo ale prověříme to......díky za uvedení modelů světel pro tento stroj....:-)))

Odkaz ke komentáři

JJ nebo tam dáme nějaký starý co najdem ze 120 :-))))) v každém případě mě se u mého vozu také vyšrouboval šroub na parohách u turba jak jsou tam ty 3 kousky do trojuhelníku.....nevydrželo to praha - plzen s plynem na podlaze :-))))důvod byl výfuk 2.0mpi slabá roura.....:-)))a nadměrná zátěž pro turbo průměrem výfuku.....:-))))

Odkaz ke komentáři

Hold 154kW je 154kW. Když chceš výkon, tak musíš chladit! ;) A koukej o víkendu přijet s dalším rodiným 1,8T, v tomhle případě pouhých 150kW po Tvé úpravě chipem, ať tam nastavíme správně ty "snímače", ať kára šlape na 100%! Už se těším, až budu moci sedět a pořádně to se mnou potavíš

Odkaz ke komentáři

JJ Jardo podsvětlení u jakého new vozu neni problem řešit.....já u toho STčka měnil komplet vše protože jejich bílá byla slabá a tak nějak vše jsem chtěl doladit.....tvá palubka je také pěkná!!!!!!on tam bohužel neměl větší palubák ten dvouřádek je ostuda a původně byl zelený.....hrůza :-))))původně celé auto zelené a bílé jen budíky a budíky nahoře na turbo atd....:-)))))M.

Odkaz ke komentáři
JJ ale budem muset poladit ještě pani řikala že jí to už nestačí přesedlala ze 115 koní na toto a chce víc :-))))myslím že toto stačí ale :-)))))Mrs.

Hoď sem odkaz na toho Subáče, ať všichni vidí, jak by jezdila, kdyby jsi jí tu kárku pořádně poladil! No, podle toho jak mluvila s opovržením o 154kW, tak tohle by mohl být pro ní tak trochu spíš základ :palec:

Odkaz ke komentáři
Hoď sem odkaz na toho Subáče, ať všichni vidí, jak by jezdila, kdyby jsi jí tu kárku pořádně poladil! No, podle toho jak mluvila s opovržením o 154kW, tak tohle by mohl být pro ní tak trochu spíš základ :)

Ahoj Honzíku, to neni Subáč nýbrž Mitsubishi Evolution :) Chlapi, chlapi, vy ste se na mě domluvili, vůbec jsem neříkala, že by 154kW bylo málo natož se opovrhovala :) Sílu bych nechala, akorát bych vyměnila vůz :) Na tu bábovku to trošku dýýýýl trvá než se rozjede, když začne tlačit turbo, tak už se musí přeřadit - omezovač. Navíc při řazení cítím zoubky :) Chtělo by to poladit...

Odkaz ke komentáři
Ahoj Honzíku, to neni Subáč nýbrž Mitsubishi Evolution :) Chlapi, chlapi, vy ste se na mě domluvili, vůbec jsem neříkala, že by 154kW bylo málo natož se opovrhovala :D Sílu bych nechala, akorát bych vyměnila vůz :) Na tu bábovku to trošku dýýýýl trvá než se rozjede, když začne tlačit turbo, tak už se musí přeřadit - omezovač. Navíc při řazení cítím zoubky :D Chtělo by to poladit...

Ahóóój, nedomluvili :-) No jasně EVO, to víš, já zatvrzel VW groupák nepoznám Pajero od Matize :) Už nebudu raději dále přihazovat příspěvky, je to téma Martina, tak ať se pak nečertí... :) - vždyť to znáš, jak to pak chodí :)

Odkaz ke komentáři

Janko vyměnil svou starou octavii za pěkný kousek OI RS COMBI 2004 myslím dost slušně vybavenou a drobné mouchy se už doladí, vlastně doladil něco Honza sám....a ostatní doděláme .-))))))

Nyní dorazil na kompletní velkou diagnostiku a nastavení motoru tak jak to má být......!

plus zvýšení výkonu (uprava jednotky ECU) Mrs.

post-242-1256757530_thumb.jpg

post-242-1256757537_thumb.jpg

post-242-1256757543_thumb.jpg

post-242-1256757550_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...