Kajman Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Dík, více přes SZ, ať nezaplevelujeme tvoje velmi poučné vlákno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Akorád prosím trocha strpení....Mrs:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ahoj, bylo by možná u tebe někdy na přelomu roku či z jara nechat dodělat nějaká parkovací čidla (přední i zadní) na Nissana? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Ahoj pane, tak až to bude aktualní napiš SZ a kouknem na to co se stím bude dát dělat :-))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 (upraveno) Ex člen který vyměnil vůz za bohužel nekoncern :-))) ale zajímavé vozidlo Focus ST 2007 2.5Turbo 5ti válec fámozní zvuk v serii.......!! snad pepa nebude nadávat :-)))) Montáž změna podsvětlení na bílo/červenou původní zeleno a částečně bíla katastrofa komplet změna všeho.... Montáž PDC asistenta W :-))) Montáž alarmu sice nedokončená a pokracování příště (časově se nezvládalo) Překontrolování Geometrie + celková kontrola když to bylo zvedlé.... nastavení světel ve fordu XY to dle přání zákazníka překontrolovali a nepochpitelně dali nazem doslova:-))))) vyklepaný šroub u turba na přírubě když jsou 3 a jeden neni tak to neni moc dobré....:-)))už objednán nový... a to si to majitel nechal důkladně překontrolovat za dlouhé peníze ve fordu a nic vše udajně v pořádku včetně toho že turbo tlačí jen 0.5baru.....což je o nějaké ty desetiny méně :-)))a také nejede jak má......příbeh doplníme až se žávady vyřeší :-)))) jinak je auto pěkné taková ta nabuzenka no....:-)) za spolupráci děkujem Jeřábu - GEO hever a dobré oči:-))))))Mrs. Pohotovostní hmotnost 1317 Motor přeplňovaný pětiválec, 2522 cm3 Zdvihový objem (cm3) 2522 Výkon (kW/PS) 225 koní při 6100 ot/min Točivý moment (Nm) 320 Nm mezi 1600 - 4000 ot/min 0-100 km/h (s) 6,8 Nejvyšší rychlost (km/h) 241 Spotřeba (l/100 km) 9,3 l/100 km Upraveno Říjen 19, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 u tohoto vozítka by se mi líbilo podsvícení bílá/oranžová,,, včera jsem jednoho bral na lano z Holešovic na Prosek, něco tomu bylo a já věděl co, nejelo to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 u tohoto vozítka by se mi líbilo podsvícení bílá/oranžová,,, včera jsem jednoho bral na lano z Holešovic na Prosek, něco tomu bylo a já věděl co, nejelo to Bylo tomu Ford :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 (upraveno) Tak jestli to nebyl PEPA já se v tom moc nevyznán a nerozumím tomu :-))))já mu taky řikal vše do bíla spíš a té červené méně ale nechtěl měl to tak ve své OCTAVII RS co jsem mu také dělal..... to bude asi příště :-))) jinak moc prima tam něco protahovat zlatej koncern až na FABII II a RUMA ta palubka........:-))) Upraveno Říjen 19, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Konečně pořádný auto :D Martine, vidím správně xena (na kolečko?), nebo jsou to adaptivky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Petře jsou to normal světla jen čočky/halogen.....na tom focusu!!!!! na kolečko nedělám xeny...... ovšem když si nakousl tema tak člověk xeno chce tak řešíme možnosti z mého hlediska origoše jinak bych to nedělal ale jestli mě dotoho uvrtá tak se netěším :-))))díly a vše k tomu a pak ford no :-))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Tak to budou ty natáčecí, bo Focus má buď normál H7, nebo H7 s čočkou a natáčením a pak xena v čočce :D Nemyslel jsem, že tys ty světla dělal, jen jsem se ptal, vždyť jsme to řešili dost široce Origo xena jdou i na kolečko (viz můj případ), ale mění se motorek za halogenový a jeho uchycení... Mám to tak u sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 jj také jsem to myslel v dobrém....:-))))Jen je teda záhada co tam má on.....protože z dalších závad co tam je že světla nereagují na ovladač a ford na to také nepřišel a já na to budu koukat až příště....... ale ted mě napadá auto je jinak TOP stav ale jestli nemělo vyměněné světla po nějaké havarii ale nic tomu nenasvěčovalo ale prověříme to......díky za uvedení modelů světel pro tento stroj....:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Ahoj Marťas, jéé děkuji. Nemáš zač, jak jsem řekl, "dílnička" je Ti kdykoliv k dispozici. Až bude šroub s podložkou k turbu "ST220", tak to tam můžeme pěkně natočit přes závit a pořádně žvejknout, jako ve Fordu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 JJ nebo tam dáme nějaký starý co najdem ze 120 :-))))) v každém případě mě se u mého vozu také vyšrouboval šroub na parohách u turba jak jsou tam ty 3 kousky do trojuhelníku.....nevydrželo to praha - plzen s plynem na podlaze :-))))důvod byl výfuk 2.0mpi slabá roura.....:-)))a nadměrná zátěž pro turbo průměrem výfuku.....:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Hold 154kW je 154kW. Když chceš výkon, tak musíš chladit! ;) A koukej o víkendu přijet s dalším rodiným 1,8T, v tomhle případě pouhých 150kW po Tvé úpravě chipem, ať tam nastavíme správně ty "snímače", ať kára šlape na 100%! Už se těším, až budu moci sedět a pořádně to se mnou potavíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 JJ ale budem muset poladit ještě pani řikala že jí to už nestačí přesedlala ze 115 koní na toto a chce víc :-))))myslím že toto stačí ale :-)))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Martine, koukám, že se učíš fordy, to je dobře, , facelift už má bílo červené podsvícení z výroby, se světly to je jak píše Petr, p.s. pdc bych taky potřeboval :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 ten displej pochopitelně foťák barevně "otočil" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 JJ Jardo podsvětlení u jakého new vozu neni problem řešit.....já u toho STčka měnil komplet vše protože jejich bílá byla slabá a tak nějak vše jsem chtěl doladit.....tvá palubka je také pěkná!!!!!!on tam bohužel neměl větší palubák ten dvouřádek je ostuda a původně byl zelený.....hrůza :-))))původně celé auto zelené a bílé jen budíky a budíky nahoře na turbo atd....:-)))))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 aha, tak bílé budíky jsou stejné, ostatní podsvícení mám červené origo, takže jsi to udělal vlastně do origo face-liftu, se domluvíme na tom PDC, páč ten origo Ford je hroznej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 JJ origo f-couváky dle mne nehezké vid :-))))) no couváky byla také obštrukce ford ten zadní nárazník přidělal nýtovačkama trochu jsem koukal..... Aha takže face to má vše červené tak to je už dobré a vše ladí...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 tak bych prosil jednu bílou sadu, sněhobílou a přijedu na namontování, dej si mě klidně do pořadí, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Jardo když mne tam necháš vůz tak určitě neni problem jelikož to je ford tak nevím jak dlouho může trvat montáž abys byl někde za rohem na kávě je blbost:-)))))spojit návštěvu s něčím dalším by pro mne a tebe bylo idealní..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 jasně, domluvíme to po telefonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 JJ ale budem muset poladit ještě pani řikala že jí to už nestačí přesedlala ze 115 koní na toto a chce víc :-))))myslím že toto stačí ale :-)))))Mrs. Hoď sem odkaz na toho Subáče, ať všichni vidí, jak by jezdila, kdyby jsi jí tu kárku pořádně poladil! No, podle toho jak mluvila s opovržením o 154kW, tak tohle by mohl být pro ní tak trochu spíš základ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Elza Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Hoď sem odkaz na toho Subáče, ať všichni vidí, jak by jezdila, kdyby jsi jí tu kárku pořádně poladil! No, podle toho jak mluvila s opovržením o 154kW, tak tohle by mohl být pro ní tak trochu spíš základ :) Ahoj Honzíku, to neni Subáč nýbrž Mitsubishi Evolution :) Chlapi, chlapi, vy ste se na mě domluvili, vůbec jsem neříkala, že by 154kW bylo málo natož se opovrhovala :) Sílu bych nechala, akorát bych vyměnila vůz :) Na tu bábovku to trošku dýýýýl trvá než se rozjede, když začne tlačit turbo, tak už se musí přeřadit - omezovač. Navíc při řazení cítím zoubky :) Chtělo by to poladit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Ahoj Honzíku, to neni Subáč nýbrž Mitsubishi Evolution :) Chlapi, chlapi, vy ste se na mě domluvili, vůbec jsem neříkala, že by 154kW bylo málo natož se opovrhovala :D Sílu bych nechala, akorát bych vyměnila vůz :) Na tu bábovku to trošku dýýýýl trvá než se rozjede, když začne tlačit turbo, tak už se musí přeřadit - omezovač. Navíc při řazení cítím zoubky :D Chtělo by to poladit... Ahóóój, nedomluvili :-) No jasně EVO, to víš, já zatvrzel VW groupák nepoznám Pajero od Matize :) Už nebudu raději dále přihazovat příspěvky, je to téma Martina, tak ať se pak nečertí... :) - vždyť to znáš, jak to pak chodí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Jedna Klubová nabuzená 1.8Turbína :-)))) Výměna komfort modulu... Montáž Alarmu..... Diagnostika..... Oprava elektroinstalace kolem pojistkového boxu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Honzova Tourka s topením od vebasta .... Montáž PDC zakoupené ve škodovce alternativní domontáž...... Diagnostika.....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Janko vyměnil svou starou octavii za pěkný kousek OI RS COMBI 2004 myslím dost slušně vybavenou a drobné mouchy se už doladí, vlastně doladil něco Honza sám....a ostatní doděláme .-)))))) Nyní dorazil na kompletní velkou diagnostiku a nastavení motoru tak jak to má být......! plus zvýšení výkonu (uprava jednotky ECU) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.