Janko Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Předtím stěžoval, ale teď naprostá spokojenost pane :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 jéé Márty, když to tu tak čtu tak mi přijde, ž emi taky nesvítí asi kompletně podsvícení u palivoměru tak až budeš bydlet tak se stavím ;.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Janko jj tak to jsem spokojen a je to učel služeb co dělám :-))))a děkuji....M Hensel ale dohromady to můžem dát hned po dohodě....ale věci mám v práci a je to pro mne nejrychlejší řešení tak to musíme dohodnout no problem :-))))......M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Martine, co si mám představit pod pojmem "personalizace maxidotu", jak píše Kamilio o pár příspěvků výš? PS - ještě jednou díky za ty LEDky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Všechno nejlepší k svátku, Martine :D :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 jasný nějak to domluvíme Márty, jinak vše nej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Děkuji všem za přání :-))) Hensel jj zvolej a nějak to uděláme...... Kajman v poho pane at slouží a Kamil to myslel na jinou barvu :-)))i když u OII ta bílá nwmá chybu ale nedavno jsem dělal na červenou viz příspěvky.......na přání lze vše co je realné......Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Ženy Octavia na olej servis :-)))))bohužel i někdy musím udělat klasického olejáckého mužíka :-)))))) Olej všechny filtry včetně palivového u nádrže a svíčky origo NGK PFR6Q at to frčí :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Pro majitele Octavií I facelift malé zlepšení těsnění na lištu SPZ-RZ...:-))))) zajímavé že škoda zareagovala na tento model a udělala doplněk takže konec odřených dveří od vybrací lišty.....koukám na fakturu a neni ani tak drahý.....do 200kč.............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 to otrham to puvodni pasku a dam to mezi kastli a listu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Nejprve odplastuješ víko kufru a tam najdeš 4x šroub torx lištu vyndáš a mezi dáš toto krásné těsnění.....mají to nové TOURKY :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 a jde to na jakoukoli face? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 JJ na všechny facelift lišty........vpodstatě to dáš i na starou octavii když dáš novou lištu.....:-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 diky :D mam prave na predface octavce face listu a to tesneni je takovy nic moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 no to těsnění tam doposud nebylo žádné jen taková pěna v tom plastu.....jinak seděl plast na plech dveří..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Ach jo a já to zas nemám :( sem si už řikal že to mám asi odřený zas jenom já :( jinak zejtra jsem u tebe na tu 1 jo a furt hledám ovladač :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Ahoj Petře koukám na to až ted ale to už máš auto ode mne už doma a užíváš výhřevu :-)))samo dám nějaké foto ale zatím nebyl čas byl jsem od pátku do ted (neděle) v garáži :-)))))a zítra to bude pokračovat :-))))))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Nejprve odplastuješ víko kufru a tam najdeš 4x šroub torx lištu vyndáš a mezi dáš toto krásné těsnění.....mají to nové TOURKY :-))))) [/quo Je to tak, včera sem koukal na tu mojí novou a říkám si že tu lepenku taky mohli sundat... ;) ,a ona to je gumová podložka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Prosimte mohl by jsi tu hodit cislo toho tesneni. Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 číslo podložky doplním.......a ted jedna oprava octavia 1 a nefunkční dveře......dveře byli lakované a borci to pěkně dali dohromady vše poničené a svazek protáhnutý přes stahovačku s skřípnutý.....to že nebyla ochraná folie mě už na autech nepřekvapuje :-))))) výměna svazku ,nová folie doplnění origo šroubků..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Sentinel Octavia na dodělání výhřevu holt zima volá :-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 (upraveno) Jedna Stounka na montáž DVD a opravu elektroinstalace u NAVI (celkem masakr) a sprovoznění TMC a montáž TEMPOMATU....... Upraveno Listopad 17, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Dokončená montáž ALARMU do STéčka jako auto šlape dobře po upravě vozu cca 260koní ale bylo to poslední jiné auto na dílně !!!!!!a to jsem se opravdu zařekl prostě na montáž je to s.....č...............:-)))))))))))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 (upraveno) číslo dílu těsnění pro lištu TOUR model 2009 je 1U6 827 586 a stojí do 200kč......... Jedna Bora přitažena na odtahovce nejede :-))))servis tvrdil elektrická závada a to my nevíme co s tím palivo tam jde atd ....tak to musí být v el.....keci keci závada se odstranila celkem rychle vadné podávací čerpadlo v nádrži BORA 1.9 TDI PD......výměna za použité a vše šlape :-)))) M. Upraveno Listopad 17, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Diky moc za ochotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Za málo a za ty prachy je to dost precizně vyrobeno až to budu montovat dám nějaké foto celkem už je 6 zájemců.......:-)))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Jestli neva tak tu hodim prozatim dve fotky. U druheho obrazku to jeste nedoleha. musim to krapek doladit. Jinak parada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Jestli neva tak tu hodim prozatim dve fotky. U druheho obrazku to jeste nedoleha. musim to krapek doladit. Jinak parada. K cemu ta lista je?asi k nicenu ze?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Deko dobrá práce....jj akorád před utažením se musí porovnat jinak ok..... Pair....lišta je dobrá neponičí víko to těsnění....:-)))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Rob a jeho Tourka Sport paket.....na montáž autoradia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.