Belis Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Zdravim všechny clubáky ;) Tak sem se stal taky hrdým majitelem Octavky, přesněji Škody Octavie 1.8T. Poslední šroubek dotáhli v roce 2003, jedná se o výbavu elegance ( vyhřívaný sedačky, climatronic, parkovací senzory...) Jezdí prostě krásně :D oproti Felici kterou sem měl kde bylo hi-tech mit přední okna v elektrice je to opravdu rozdíl :D :) Auto sem koupil ve výborném technickém stavu (najeto 160tis), s novou technickou a sadou zimnich kol. Takže je to auto zatím bez investic, jen bych chtěl dodělat nějakou "hudbu" v tom by felicie jako jedinym mohla celkem slušně konkurovat :D Přikládám pár fotek a doufám, že s Vámi vyrazím na nějakej sraz a že co možná nejmín budu psat o radu s nějakym problémem. Belis A abych nezapoměl na Feldu která mi udělala hodně služby, ale koncem bohužel i hodně starostí, tak přikládám pár foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Gratuluju k octávce! Vypádá moc pěkně a zachovale. Přeju ti mnoho kilometrů bez problémů a určitě se dostav na nějaký srázek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 Vítej mezi náma, uctule vypadá moc dobře a pokud pořídíš nějaký pěkný kolečka (nejlíp v bílé), tak to bude upravdu fešanda , jinak samozřejmě přeju hodně bezproblémových km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 24, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2012 aaa dalsi snehulak do rodiny ..vitej pekny kousek :) taky ti preji hodne stasnych km bez nehod a problemu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Konecne sem pribudlo dalsie poriadne auto. Super motor a farba ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Dekuji vsem za krasne privitani ;) Predevcirem sem si odskrtl dalsi vec a to prekonani hranice 200km/h a jeste by holka jela ;) bohuzel na to nebyl prostor :/ jeste ze pri takovy rychlosti neni moc "cas" prepinat palubni pc na momentalni spotrebu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jelda001 Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Krásný a viděl bych to na bílou střechu v karbonu co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Gratulace, vypadá krásně ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 to jelda001: a jeste ruzovy zrcatka, karbonovy listy a 3 vyfuky :D todle pro me neni ;) me stacej pekny kola, a do budoucna rs naraznik mozna nejaky snizeni a to mi staci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 njn prekopat to na RS design a je dokonala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 njn prekopat to na RS design a je dokonala Jj něco takového zamýšlím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Za týden, mě čeká "garančka" a příprava auta na zimu, která bude určitě zas stát za to :( Chtěl jsem se poptat jde nějak s určitostí zkontrolovat rozvody? Od soukromého prodávajícího mi byla věrohodně předána informace že byli dělány, ale kdyby šli nějak zkontrolovat tak by se mi líp spalo :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Tak mam po garanční prohlídce, výměna filtrů, svíček ( tam mi dali NGK - PFR6Q LASER PLATINUM ), jeste mi menili cidlo teploty a hadici oddychu a po celkový prohlídce a auto dopadlo na výbornou :) Takže ted uz jen jezdit a uzivat si jizdy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tak konecne sem mel dost casu na poradny myti ;-) i pocasi mi zpocatku pralo, a konecne sem dostal dolu tu pos*** samolepku "cz" ;-) a takle to dopadlo <3 ted uz jen nalepit clubovou nalepku a prezout a myslim ze pak vam uz vam ostudu delat nebudu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Tak po delší době přidávám pár fotek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Bílá je super barva, protože se dají krásně barevně kombinovat doplňky. Určitě aspoň 17" kola a stříknout nějakou pěknou barvičkou společně se zrcátkama. Motor a výbava samozřejmě luxus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Vítej mezi námi.Bíla barva je luxusní,vše na ní vyniká. Dal bych jenom větší kola když už :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 jj časem se to planuje, ale všechno něco stojí.. :/ Tak se musí postupně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 jo bílá je v tomhle super, dá se kombinovat téměr s jakoukoli barvou :) jak říkají kluci, nějaké 17tky a bude krasavice ;) tak hlavně ať to jezdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.