Guest hexiiik Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Zdarec kluci,mám takovej problem. Když jedu dýl pod plnym tak auto mi cukne a jede to tak na pul výkonu :( nevíte někdo čím by to mohlo být?? Když to vypnu a znova nastartuju tak to jede normalně ale pak to zase uděla. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
guzu86 Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 který motor ALH nebo AGR? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hexiiik Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 agr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
guzu86 Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 váha vzduchu nebo něco s turbem, zkus diagnostiku a budeš chytřejší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 Zřejmě padá do nouzového režimu. Diagnostika určitě napoví víc. Nejspíš překročení tlaku na turbu - po nějaké časové prodlevě zafunguje ochrana - vypustí tlak a jede nouzový režim dokud není reset (vypnutí/zapnutí zapalování). Bude se hledat závada u součástí pro ovládání tlaku na turbo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia1985 Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 zatuhla regulace turba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovar-Marek Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Jojo, taky hlasuju pro zatuhlou regulaci turba - taky jsem to měl. Vyměnil jsem podtlakovej regulátor a cca hodinku jsem vergloval s "waste gate" tam a zpátky aby se ty zapečený saze vyhoblovaly a od tý doby jezdim bez problémů:-) Jinak příčina je prostá - tahání motoru v nízkých otáčkách v kombinaci například s nekvalitní naftou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Nejlepší ochrana je to občas to pořádně protáhnou a vypálit usazené saze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.