Cromwell Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Ahoj, rád bych se představil jako nový člen fóra a clubu a s tím bych představil i svou Carcoolku. Nejdřív vysvětlím proč Carcoolka, když není červená, jméno podědila po čevené Fabii, kterou jsem měl před tím. Ale teď ke Carcoolce samotné, v těle jí tepe 1,9 TDi PD 77kW (řada BXE) s 5 st. převodovkou, na svět přišla v roce 2006 ve výbavě Ambiente. Od nového auta jezdila pouze v naší rodině a za 6 let najezdila pouho pouhých cca 77 000km!!! K výbavě Ambiente se časem dodal kožený volant, loketní opěrka, parkovací senzory vzadu a Parrot. Dalšími investicemi do auta bylo okamžité přezutí na pneu Michelin, jak na zimu, tak na léto a výměna oleje za Longlife, avšak s běžnými intervaly. Já jsem auto převzal zhruba před měsícem a půl s nájezdem okolo 74 000km a vyměnil jsem řadičku za faceliftovanou, koupil liťáky na zimu (Enzo W), koberečky a ochranné lišty na prahy. Rovněž se udělala technická a všechny díly běžného opotřebení se uvedly do perfektního stavu + geometrie. Před třemi dny odešel klíč, takže si v úterý jedu pro nový. Plány do budoucna: Na světla poputují v týdnu mračítka, rád bych dodělal tempomat, přelakoval vnější lišty do barvy karoserie, zatmavil přední mlhovky, sundal nápis Octavia na zadku, vyměnil Stream za Nexuse, nebo Columba, dodal folie na okna a uvidíme co mě ještě napadne, každopádně změny budou pouze decentní, Octávka se mě líbí sama o sobě a nerad bych jí "zvopičil". :) Vše bude ovšem odvislé od financí, jako student, ač pracující, si nemůžu dovolit investovat do auta desetitisíce. Tak uvidíme, jak to půjde, Za každý názor, návrh, kritiku jsem rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Hezka octicka,hodne zdaru pri upravach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 pekny zaklad vela stastia pri upravach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.