Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

kdyz bude klikat na renault tak mi pomuzes dvojmo :D

ne chtelo by to aby kazdy (vcetne me, ale moje IPcka jsou monitorovany) kliknul deje tomu jednou za vda dny na to, ono to pak vylitne a ja to usporim na sraz a bude za to vic veci zadaco pro vas, jako ceny, nebudeme muset zvysovat vstupny apod. :D

Odkaz ke komentáři

ten poukaz dorazil ale jaksi to neni tak jednoduchy vyuzit :)

musis se samozrejme regnou a uz to po tobe chce kreditku a udaje coz sem se nasral rptoze sem se chtel regnout a pak pouzit voucher (coz sem nikde nenasel) a az pozdeji nabit ucet...takze sem se na to vysral

Odkaz ke komentáři
uz je mi to jasny proc ma OC nulovy vydelky, vsichni si tu blokujou reklamy :D ja vam dam :D

:) :angry: njn, už jsem to napravil, OC jsou jediný stránky kde nemám blokovanou reklamu, jinak kdyby ta slečna z té reklamy byla za 99,- korun tak to by tady klikali všichni jak o život :angry:

post-547-1265369375_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nejsem si uplne jistej, ale myslim ze kdyz se utvori skupinka co kazdy den klikne jednou tak to snad i bude stacit :) bezne za den mame treba 30 prokliku, mit tech 60 bylo by to pecka

jde o to aby pak google ty proklliky nesmazal ze najednou tam pet lidi 50x za den klikne :D

jinak velke diky vsem :D odmenim se vam upominkovymi predmety apod. nebudete litovat :angry:

misovi asi ten steak teda od jardy :lol:

dalsi moznost a to delam ja ze vsude doma a v praci sem nastavil OC jako domovskou :angry: a jak se nacte tak kliknu :D takze ja muzu 3x denne :lol:

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...