vittorio Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 presne a to bez Clavinu :P diky kluci sem rad ze ma takove cleny Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Nejak ten upgrade na novú verziu na ŠH ešte stále neprebehol - majú na to ešte 28 hodín, keďže sľúbili to v priebehu tohto týždňa :P Ja som len desne zvedavý, ako to prebehne a ako dlho budú offline a zápasiť s problémami... Na reklamy klikám tiež, niektoré sú ale riadne od veci - napr tam vyskočil nejaký pneushop, klikol som, ale ceny o 50% vyššie, než nejlevnejsipneu. Ani sa nečudujem, že potrebujú reklamu Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Ja klikam tak 2 x .. Jednou vecer jak davam twins spat a podruhe kdyz prijde mamina... :P ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 ja tu prosbu asi vyhodim z tohoto tematu, at to je videt poradne ale diky, posledni tri dny jsou zase jako loni a i lepsi Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 tak sem chtel juknout na ŠH na inzeráty a kupodivu už mají tu dlouho předlouho slibovanou odstávku. To by mě zajímalo jestli to bude poznat i na návštěvnosti OC fóra? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Tak uz to zabalili ...konecne dostali rozum ;) Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 mám pocit ře výpadek ŠH je tu znát, ua posledni dva a půl dne máme cca 50nových členů zde na fóru. Vitto: máš nějaký přehled o registracích nových uživatelů fóra? jak se to zhruba pohybuje? Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 No ten výpadok už trvá nejak moc dlho, podľa mňa narazili na nejaký väčší problém. Som zvedavý, aké budú reakcie návštevníkov na nové IPB3... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 tak maji tam status zhruba v pul 3 ze jsou nekde u 180 000 zaznamu z 220 000 a ze pokracuji po prekonani nejakych problemu. Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Já jsem to taky na webu ŠO poznal, návštěvnost mi šla nahoru, až to hosting nevydržel a padlo to. Budu muset najít nějaký kvalitní tohle už mě sere. Když kouknu na počítadlo OC tak budete mít taky rekord. Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Este aj ten "nazov" stranky - UNDER CONSTRUKTION :) Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 lol, to jsou ale amatéři Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 no ta anglictina jim moc nejde ale bezi jim prechod na novy forum, budme shovivavy ;) ale ja bych do tho nesel, urcite ne tedko tak uvidime co potom, jak jim to pujde a jak se to bude chovat, treba to uz odladili co ty vis igore kazdopadne dneska mame 28 registrovanych a prumerne to denne byva 12, ale to se samozrejme muze stat kdykoliv, nedeli jsou silnejsi vetsinou Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 já už mám překonán návštěvnostní rekord. Takže jen tak dále SH Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 ja jeste ne rekord mame po newslettru asi 2328 ale dneska zatim 2150, dle toplistu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 nezoufej zitra prijdou lidicky do prace a budou se chtit klasicky flakat, forum jim jeste nepojede a bude rekord jako vymalovanej :smich: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 abych pripravl clanek o lame v liberecky zoo Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 No tak nové ŠH už beží, ale je to hrozné. Neprehľadné, divne rozhádzané, majú problém s niektorou diakritikou, niektoré príspevky sú klasickým písmom, niektoré bold, celé fórum je úplne inak usporiadané, nedá sa vypnúť hore zobrazovaná galéria... Názory sú vo väčšine prípadov negatívne. Ja sa pridávam a dávam palec dole. Vitto, tu nasadíme IPB3 len cez moju mŕtvolu, alebo to bude musieť spraviť niekto iný - ja od toho dávam potom ruky preč Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Vzhled je teda dost naprd. Hrozně nepřehledné, ale třeba to časem doladí. Mě přijde, že to pustili do světa tak jak to nakoupili jen tam dali logo SH. Ten design je takový depresivní. Tohle mě pobavilo, rada aby se forum zobrazovalo správně: s IE6 bude trochu problem protoze nepodporuje vsechny funkce co moderni prohlizec. Nainstaluj si Firefox a IE6 zahod... Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Ty kokso, pobehal som a mam problem zvyknut si na tie blbe ikonky. Tema s novymi prispevkami oznacena ako keby bola "mrtva" a podobne drobnosti... No uvidime. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 no je to graficky torchu mimo mi projde, to jak je tahle nase verze prakticky usporadana tam nejak postradam bohuzel...treba odliseni vyvesenych temat a tak, to je takovy divny a moc ikonek a dalsich kokotin... mozna by facelift vyresil spis profesionalnejsi design sablony s oblymi rohy apod. a ne rovnou verze 3, ale tak preju jim stesti, treba se to neposere Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Celý divný jako Olin Jen mi je trochu líto, že letos na jaře už nebude žádná Praha, nebývalo to špatné když si člověk odmyslí ty věci kolem. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 zadna praha? jako ze nebude shodahome? tak jet tam muzes to ti nikdo prece nebrani no a prahu na jare muzeme si nejakou taky udelat ale asi jen otockovou treba dole v troji ;) Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 abych pripravl clanek o lame v liberecky zoo fakt jí chceš adoptovat pod hlavičkou OC? Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak to forum vypadá zajímvě, asi to bude o zvyku jak to vypadá, ale dost mě odrazuje ta angličtina u popisku a jiných věcí. Jinak začínám taky klikat na reklamy teda ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 fakt jí chceš adoptovat pod hlavičkou OC? uz se stalo ;) kdyz uz neco delame tak at je to aspon prospesny i jinym :) mame uz darovaci certifikat a pak bude v ZOO i tabulka s nasim logem ;) Udelam clanek a nafotim :D Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Angličtina jde dát do hajzlu musíš si nastavit češtinu. Tohle trošku nevychytali. Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 uz se stalo :) kdyz uz neco delame tak at je to aspon prospesny i jinym ;) mame uz darovaci certifikat a pak bude v ZOO i tabulka s nasim logem :D Udelam clanek a nafotim :D super ;) a opravdu tedy v ZOO v Liberci? To je skoda ze jako Liberecak sem o tom nemel ani tuseni :-) Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 čoveče Vitto teď tak na to koukam a něco je špatně viz: OctaviClub.cz je mecenášem lamy alpaky (do 1. února 2011) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky