Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

To me zase nasralo!!! Mam tep 650/490... Nejhorsi je, ze se domnivam, ze mezi nami mame cleny, kterym se rika prizdisraci (jmenovat nebudu, neni dukaz, je to jen domnenka, treba spatna) a krasne jedou tady byt dobry, tam byt take dobry, mozna jeste lepsi... :palec:

Odkaz ke komentáři

no ale fotky ze svych priloh si muzes vesele smazat i tedko prece v osobnim profilu jako prilohy...¨¨

ale fascinuje me obrat obou liboru pokazdy kdyz jim neco nevyjde jako "reagovat tady uz nebudu" pripomina mi to "kdo mi zas rozdupal babaovicky, to byl urcite vitto a jeho kamaradi" - "sakra nebyl to on, tak co s tim, smaznem to at to nikdo uz pak nevidi "

EDIT: predevsim tvoje fotky jsou tvym vlastnictvim, nikde si jim nedal souhloas nakladat s tema fotkama a v pravidlech fora nic neni o tom ze jim timto davas ty fotky a prava k nim :lol:

Odkaz ke komentáři

taky ses za to ted za toho zlyho :lol: ja sem prilohy a fotky co sem chtel dat pryc dal protoze jsou to moje fotky jako ty, temata o OC sem si samozrejme smazal, jako OC admin je tam snad nemusim nechavat kdyz nechci :palec:

no a ted sem narcen ze sem toho chtel urcite smazat vic, ze sem jako oni a vy taky...bohuzel nepochopili ze bysme byli sami proti sobe kdybysme vsechno co sme tam kdy napsali smazali, nebyli bysme otoiz vubec videt ... spis by to melo hrat do karet jim :huh:

Odkaz ke komentáři
Sice pro tohle nejsem, ale je fakt, že si za to může sám. ;)

A ještě tam teď Olin pičuje jak malej kluk.

smazal jsem pouze mnou vytvořené návody, svoje osobní fotky a věci od elektriky, které jsem dával sám dohromady, takže mé osobní autorské věci  :palec:

a to po tom, co se v pravidlech objevilo, že nic takového nesmím dělat, s tímto nesouhlasím a tak jsem to vymazal

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

17. Pravidla jsou aktualizována podle potřeb a podle chování členů na fóru. Pokud se změnou nebo doplněním nesouhlasíš, jsi povinen/na ukončit Používání Internetové stránky a pokud jsi Registrovaný/á, požádat Nás o Zrušení Registrace bez nároku na smazání svých témat/příspěvků.

Odkaz ke komentáři
17. Pravidla jsou aktualizována podle potřeb a podle chování členů na fóru. Pokud se změnou nebo doplněním nesouhlasíš, jsi povinen/na ukončit Používání Internetové stránky a pokud jsi Registrovaný/á, požádat Nás o Zrušení Registrace bez nároku na smazání svých témat/příspěvků.

to je přesně ten důvod proč jsem všechno smazal, ten člověk už není ani na Chocholouška, tam by byla naděje na vyléčení,  :palec:

Odkaz ke komentáři

no jako vyborny je to ze proste se mas nechat smazat ale nesmis si nechat smazat prispevky :palec: to je proste hukot :D

ja uz taky musel jednoho cloveka smazat a co sem nadelal a to sem moc nechtel ale jeho prispevky mam dojem tady zustaly, nejsem pako abych je mazal a on to taky nechtel

ale kdyz s necim nesouhlasim tak nekomu nechat svoje osobni dusevni vlastnictvi to je prece holy nesmysl, ja normalen zajdu za tatikem az bude mit cas at se mi podiva jestli on tohle po tobe vubec muze na foru chtit

Odkaz ke komentáři

no registraci jsem souhlasil s pravidly ale s novym i kdyz nesouhlasim musim odejit a mam tam nechat svoje fotky to je na hlavu prave, cozpak o to kdyz se ted regnu tak s vedomim toho ze kdyz budu chtit skoncit musim tam vsechno nechat :palec:

no proste jejich neskutecnej strach ze to co lidi vytvorili naserou se a vodejdou je ftipnej...a jeste to ze mi y lidi snad v tom podpurejme, hrozna konkurence tady :D

hlavne jak tam nekdo mudruje (/vcetne dodo-kolin) co chodi i sem ze by mel dostat na budku ten kdo smazal cosbyho tema :D no co se pamatuju tak cosby to chtel dat sem a odtamtud smazat :D takze na jeho zadost :angry: lidi si privlastnujou veci to sem necekal :angry: a nejen provozovatele, kteri uz maji ikonku admin aby to tak nedrazdilo lidi asi :)

Odkaz ke komentáři

Opravdu neni fer "hrat na obe strany". Ale zase na druhou stranu je kazdeho vec na jake forum chodi. Toto forum je benevolentni a nikdy nikoho nebude nutit chodit jen sem atd., to by spis OLIN na skodahome.cz mel byt nasrany, ze chodi i k nam... Se divim ze mu to nezakazal! :(

Samozrejme pripadne pomlouvani, zalovani, popripade donaseni informaci z fora je NEPRIPUSTNE... :( Ale to snad u Marka nehrozi.

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...