Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

logy mazat nejdiou, je to tim pluginem, a nebo tam maj nejakej bot co jim to dela...

chapu ze v dtb 32000 lidi se to moc hledat neda, ale meli by s tim neco asi delt, ja je smazal z icq oba tak nevim, treba mi psali o pomoc :angry:

ale vypada to je ty veci co tam ptica naposledy cpal jako galerku apod tak mu to tam neco rozhodilo a maze se to...hlavne at to nepotka nas :rolleyes:

ale libi se mi jak i kdyz voni reknou ze asi nejakej plugin tak porad lidi spekulujou ze KDO to maze a ze by mel dostat na budku :angry: vtipny :angry:

Odkaz ke komentáři

Hihi, a myslim, ze dost z nas si to svoje smazlo taky, teda co slo :( Kdyby mi tak nebylo lito temata o fotkach z ulice a tlumicich, pripadne zarovkach, jsou v tahu taky :palec:

Jo a dneska mi prisla SZ, ze se nekomu z novacku ztratilo par temat, tak jestli nevim cim to je. Tak ja ze nemam zdani a at to hodi do toho tematu o zmizelych, a on ze to tam da a ze psal mne, protoze jsem tam byl uvedenej jako jedinej mod :lool:

Upraveno uživatelem krysarr
Odkaz ke komentáři
Ja tam budu v PA a SO. Budu tam mit svou party s kamosema z Chomutovska (chatku uz mame zamluvenou). A kdyz me zase Olin napadne ze jsme moc hlucni, tak mam pripravene DYMOVNICE... ^_^ :) Auto radsi nechavam doma... ^_^

Sejvi: mysliš to vážně s těma Chabrama? ;) asi tam bude i Kibi vid?

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...