Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

Klasika ŠH, my z toho máme prdel a jim pumpuje srdce do obrátek, hele ŠH bylo rozjeté, rozjetou firmu s následným blbým řízením pošleš do kytek setrvačností během třech let ...,

jen je škoda, že tady je to spíš o pokecu, což je důležité - na pohodu, ale v technice, manuálech a dotahování problémů do konce, tedy sdělení řešení atd. je lepší na ŠH, proto tam i spousta lidí odtud pořád hledá info.

Odkaz ke komentáři

Ja som hlavne zo ŠH sklamaný a rozčarovaný... Po tom čo sme tam viacerí fungovali ako modi/admini a robili za niekoho špinavú robotu, za ktorú zlízaval smotanu niekto iný, to dopadlo takto...

Tu je to fajn, ale úplný súhlas s Vittom a Jardom. Kým sa tu nebudú riešiť veci k veci, tak ľudia stále budú chodiť na ŠH. Predsalen, tam sa technické veci riešili X rokov a je tam nazbieraných množstvo informácií. Je ale paradoxné, že množstvo informácií nachádzajúcich sa na ŠH pochádza od nás, od ľudí, ktorý chodia sem.

Nový človek, ktorý sa sem prihlási, sa sem neprihlasuje kvôli pokecu v hospode alebo zámečku alebo iných offtopic tém, ale kvôli tomu, že hladá určitú konkrétnu odpoveď na svoju konkrétnu otázku či konkrétny problém. Ak to tu nenájde, pôjde na ŠH alebo inde. Možno by s tým trebalo niečo spraviť...

Odkaz ke komentáři

A mas nejaky napad, ako to spravit Igor? Lebo to asi nebude jednoduche...

Lebo ti nasi majstri, ktori nieco aj vedia tu su, len vela neriesia, kedze nie je zatial az tolko otazok. A nove temy do instalacnych manualov nejako nepribudaju. Co boli (alebo co nas poziadali) sme sem preniesli, dalsie netusim, ci niekto ma v zalohe.

Odkaz ke komentáři

tak jsem se byl podívat na ŠH a jednomu zoufale prosícímu jsem chtěl dát odkaz na návod výměny ložisek předních kol u fábky, který jsem ze ŠH smazal a dal sem, byl jsem překvapen, všechny přímé odkazy směřující na octaviaclub.cz jsou blokovány jako nežádoucí,  :palec: :lool: :lol: , to už je nemoc pro hospitalizaci v Kosmonosech  :) ;)

Odkaz ke komentáři
tak jsem se byl podívat na ŠH a jednomu zoufale prosícímu jsem chtěl dát odkaz na návod výměny ložisek předních kol u fábky, který jsem ze ŠH smazal a dal sem, byl jsem překvapen, všechny přímé odkazy směřující na octaviaclub.cz jsou blokovány jako nežádoucí,  :palec: :lool: :lol: , to už je nemoc pro hospitalizaci v Kosmonosech  :) ;)

jen ať si je nechaj v Bohnicích. V Kosmonosích o ně nestojíme :lol:

Odkaz ke komentáři
doufam ze jsi mu tam nalezite vysvetlil proc jsi tam ten odkaz nemohl vlozit ( ci tam nezustal )

JASNĚ pane, asi takhle:   :) (doufám, že mi tu nikdo neblokne odkaz na ŠH  ;)  ),

hmmm, jsem ti chtěl hodit odkaz na můj komentář k tomu, ale nedostanu se na ŠH, asi zlobím a třeba mi to bloklo IP,

p.s. už to jde:

http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/88483-vymena-predniho-loziska-s-nabojem/page__pid__1380368__st__0entry1380368

Upraveno uživatelem vittorio
Odkaz ke komentáři

To jsou svině, on blokuje i mě.

Jinak jde to to tam dát tak že to dáš do kóde.

Tak to mě fakt totálně nasral. Ale asi poslední hřebíček do rakve jeho fóra. Fungovalo to teď, že se někdo zeptal a druhý mu tam dal odkaz na mé stránky když jsem měl návod a pak tam diskutovali.

Teď se odpovědi nedočká.

Odkaz ke komentáři

Ty inzeráty to je taky věc. Od té doby co se rozhodl, že na členech bude vydělávat a nastavil limit na inzeráty, tak je ten jeho bazar mrtvý.

Jo a všiml jsem si další věci, a tohle už zavání duševní chorobou.

Reputace - nevím jak se získává, ale myslím, že je to hodnocení od ostatních uživatelů. Tak to jsem měl neutrální 1bod . A on ho doposud měl taky tak. A včera navštívil můj profil a od té doby mám Reputace: -4, a sobě si nastavil Reputace: 73 Excellent ;) .

Nejen, že si dává hlasy v anketě o nejhezčí auto, aby jeho Ferrari HTP vyhrálo. Ještě si naklikává tuhle hovadinu :P

A stejně mě štvete že to tam prášíte to co si tady píšeme, tohle není veřejná diskuze tohle je soukromý rozhovor, proto je to v téhle sekci.

Odkaz ke komentáři

Tak to donášení mě ani tak nepřekvapuje vždy se v tomhle státě najde nějakej donašeč ....

Ale asi by jsme se zde měli řídit heslem: "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá .....", a když Olin blokuje odkazy na OC jako nežádoucí, tak by se měli tady blokovat odkazy na SH. Je to sice blbej přístup, ale proč by SH mělo profitovat z toho, že jim tam směrujeme nové lidi, kteří nevědí kde co hledat. Místo toho odkazu na SH by bylo lepší jim tu odpověď kterou hledají na SH sami najít a tady jim odpovědět. Alespoň by se to zde začalo po technické stránce trochu zaplňovat .....

Odkaz ke komentáři

Už jsem vychladnul a začínám se bavit. :smich: Už se tam lidi nasírají:

http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/88690-proc-nejde-vlozit-odkaz/page__pid__1380611__st__0entry1380611

http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/88689-vymena-zamku-a-spinacky/

Nevím jestli je to dobrý nápad, s touhle odvetou. Spíše to lidi nasere.

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...