peca26 Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Zdravíčko lidi, jelikož mám vychozené tlačítko zamykání/odemykání auta, tak se chci zeptat... Nemáte to někdo k dispozici? Včetně té "elektrické" části na kabílcích. Zamknout šlo auto v pohodě, ale když jsem ho chtěl odemknout, musel jsem na pravou část tlačítka opravdu zatlačit. No a když jsem včera zatlačil fest, tak mi to celý propadlo do toho tunelu. Následně jsem zjistil, že je ulomená na jedné straně "pacička", ve které je tlačítko zacvaklé, aby se s ním dalo pohybovat do stran. Čili tedy potřebuji jak tu "elektrickou" část, tak tu, která se mačká (ta, co je vidět, viz. obrázek). Kdo by věděl, budu rád případně i za odkaz nového dílu. Děkuji mnohokrát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Za petistovku koupis fungl ve skodovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Tak tak není to až zas taková velká suma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 :D to si myslím žeje docela raketa, někod to bude určitě za stovku nebo za 2 mít, já to mám třeba jak nový. zKUS TŘEBA NAPSAT TOMUTO http://aukro.cz/tlacitko-octavia-ii-protiskluz-i2749968770.html má víc takovejch čudlů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Jo, ty jete levnejsi jsou jen aby neodesly po mesici take 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Nějak nechápu co na tom může odejít, v životě jsem to neviděl, navíc pokud auto nemá pul milionu nacvakámo, tak je jak nový a nemůže se tomu nic stát, navíc je to skoro nepoužívaný čudl. (já třeba mám nastaveno automatický zamčení, tak ho používám dost a je furt jak nový) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peca26 Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Už jsem to sehnal, ale díky za tipy :) vevca: když to odděláš, tak jsou na tom tlačítku takový packy, který když se trochu nalomí, tak už to nefunguje. No a já mám tu jednu pacičku trošku nalomenou (ohnutou), proto mi to nešlo. Teďko už to snad pofachá :) Jinak co se týče automatickýho zamčení, tak to já mám nastavený taky. Ale pokud nejezdíš sám, tak musíš hlavně používat tu půlku na odemčení, pokud se teda nechceš natahovat ke klikám po celým autě anebo ho chcípat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 ´jj to vím, taky to dělám, ale asi s citem, nebo nevím :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Peca26, můžu se zeptat, kde jsi to sehnal? Mám stejnej problém. Jak se používala jen půlka čudla na odemykání, je už nefunkční :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Peca26, můžu se zeptat, kde jsi to sehnal? Mám stejnej problém. Jak se používala jen půlka čudla na odemykání, je už nefunkční :( Chlapi a umi to nekdo vymenit bez sundani tunelu? Budu zase predelavat podsviceni interieru a todle na tom je nejhorsi, kvuli jednomu tlacitku sundat cely tunel :( Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Mě dokonce už celý propadlo dolů aneb zmizelov "tunelu" :lool: Danik d: mám potvrzeno, že musíš sundat celej tunel.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Hm, to není zrovna dobrá zpráva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.