waynee Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Ahoj, předem se omlouvám jestli to tu už někde je ale chci se zeptat. Jak je to s instalací těhle světlometů Můj odkaz do dvojkové octavie která nema xenony ? Jak obtížné by to tam bylo dostat a co by na to řekli pánové na STK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 No jednoduchý, musíš si to nakodovat v autě na xenony a hlavně dokoupit výbojky kabeláž a trafa, tak si připočti dalších 5tis B) a pak si to dáš do auta a před každou technickou si musíš dát původní, neprojde to. Dej si tam raději origo projektory, desing origo xenon a do toho lepší žárovky a máš to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 ked doplni aj ostrekovace a snimace naklonu origo, tak prejde aj cez kontrolu (ak su tie svetla homologovane). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 K tomu komplet kabeláž čudl bez náklonu na světla, tak jsem někde + dalších 5tis, takže komplet 15tis cirka + práce, nebude lepší nějaký projektor :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 jo bude lepší originál projektor hlavně ne DEPO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
waynee Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 No, tak to z toho moc radost nemam :-D jestli to vyjde na 15K + .. :( ale ty svetla sou fakt hezky .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Jestli to tam dáš jen na prase, bez dodělání všech věcí tak si vem světla a k tomu musíš mít střeva čili tak 3ku až 5ku, takže bych na to hodil bobek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
waynee Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 no a ted sem se dival na ty desing origo xenon treba na tuning-in a to stoji taky >> Cena s DPH 22582.00 Kč // Je to mozny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 jo to odpovídá ta cena za origo xenonový lampy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
waynee Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 To je docela morda, nejaka levnejsi varianta ? =D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Jo třeba jety??? nebo se dívat po inzerátech?? Já prodával předface xenony komplet jen na zapojení za 4500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
waynee Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak jsem jeste chvilku hledal a nevsiml jsem si ze tam jsou i tyhle ...Můj odkaz Uplne stejny svetla ale bez xenonu :D takze pro me asi jasna volba.. nebo nemate s nema nejaky zkusenosti nebo nevideli jste je nekde na nejakym aute ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 jo je toho tu plno, jednak nesvítí a jednak vypadaj hrozně na autě, co jsem viděl ta ani s xenonama nesvítěj, nechci vidět jak to vypadá bez nich, měl jsem na fabii jednou takové a i s xenonama to stálo za prd, ale už jsme něco trochu viděl, co doporučuji, uplně se na to vybodnout. Divím se že se ti chce dávat takových peněz za takovej kšunt, ale když chceš je to tvoje volba,a le uvidíš, že nic neuvidíš. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 No kazdej si tim asi hold musi projit... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Koudylek Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Chtěl jsem se zeptat, nevíte kde bych sehnal vysvícené světlo na octavii II 04, někdo se toho zbavuje, já bych ho ještě použil, mám ho prasklé tak abych to dal dohromady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Co říkate na tyto? http://www.autodoplnky.cz/predni-tuning-svetla/predni-svetla-lampy-s-cockou-skoda-octavia-2-200-s455333921#currency-EUR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toky805 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Tak ty sa aj mne páčia len je otázna životnosť mal so na predchádzajúcom aute predné svetlo náhradu nie orygos a po určitom čase mi začalo take vlasocnicove prasklinynky tak neviem či by som do toho išiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 No tiez by ma zaujimala zivotnost tych svetiel co dal celeston a tiez porovnanie s obycajnymi halogenmi bez cocky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.