Michal 4x4 Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Ahoj chci se zeptat,jestli Audience má AUX vstup? Popřípadě jak má být zapojen a jak se zapíná na rádiu. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 mají to až novější audience od MR07, zájladně to poznáš tak, že na nálepce rádia je popisek konektorů. V tom jednom malém obdelníku je AUX L, AUX R a AUX -, pokud ne, tak nepodporuje. Zapíná se dvojitým stisknutím CD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Ahoj prosím o pomoc se zapojením aux vstupu do audience. Jak poznám jaká barva je L jaká P a která je zem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Kdyby měl někdo podobný kablík a chtěl ho zapojit tak červený drát je zem. A další dva levý, pravý kanál. Musel jsem ale rozříznout konektor abych to zjistil. Nicméně mi to nevadilo protože jsem to zapojoval stejně na jack samici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Bohužel ti nepomohu ale zase mám problém s rušením auxu a to jen v levém reproduktoru,zmáčknu 2 krát cd a hned to píská a to nemusím mít zapojený mobil nebo mp3 v zasuvce aux 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fareon012 Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Chlapi kde sezenu ty kabliky na ten aux chci si to taky dodelat pls? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.