X-ferda Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Zdravím, od léta jsem vlastníkem Octávky z roku 2001, 1,8 Turbo 4x4 110kw, najeto něco málo přes 135000 km,výbava je Elegance (climatronic, okna v elektrice, dálkový centrál, vyhřívané sedačky, ESP, parkovací senzory, dešťový senzor atd). Do roku 2008 jezdila po Něměcku, pak ji u nás používala nějaká slečna a teď je řada na mě. Kromě mračítek nějaký velký plány zatím nemám, uvidíme co mě časem napadne, urcite se rád přijedu inspirovat na sraz :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Vítej mezi náma, octa vypadá moc pěkně a kombinace 1.8T s pohonem 4x4 je perfektní, tiše závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
X-ferda Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Vítej mezi náma, octa vypadá moc pěkně a kombinace 1.8T s pohonem 4x4 je perfektní, tiše závidím Diky, taky jsem zatim spokojenej, presel jsem z Feldy 1,6 a je to uplne jina liga jinak me nikdy nenechala v nouzi, mam s ni najeto asi 2000 km, krome zakladniho servisu jako kapaliny atd. byly meneny zadni tlumice, praskle celni sklo, montaz radia Sony, vcera prosla STK a ME naprosto bez zavad, technik mi ji pochvalil, ze vypada jako nova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.