Brawl Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Čaute, myslíte si, že když s tímhle někam pojedu bude to hodně vadit? Stalo se to už někomu, že by se to ulomilo? Poprosil bych, jestli někdo neví čísla těchto dílů, popřípadně co tam vyměnit. Chtěl bych vyměnit kost i to lůžko stabíku. jen nevím jakej je tam rozměr. Předem dík za odpověď. Brawl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Fakt nikdo neví? Bodlo by kdyby jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Kup novu kost stabilizatoru a vymen to 2 ks. LINK: http://www.cc-autodily.cz/tyc-stabiliz-od-m-2001?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 A nevadí, že je to od roku výroby 2001, já mám totiž 1998? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Brawl: napiš soukromou zprávu zdejšímu uživateli Jelda (pracuje v tom eshopu) a on už ti poradí nebo mu můžeš rovnou zavolat na toto číslo: 603 946 771 - Jeleček Martin ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Nebo se podívej do Etky a podle vinu zjistíš které tam máš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 No já právě etku nemám, takže na to mrknout nemůžu..:Ptal jsem se i na DP, ale tam mě jeden řekl to a druhej to , takže to tam ještě řeším. Ale asi zavolám do cc-autodily, jak říkal Konny a zeptám se tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Nejrozumější bude, když mu zavoláš, on ti určitě ochotně poradí který díl tam přesně pasuje, ale být tebou, tak s tím moc nejezdím a taky se zmíň o tom, že jseš člen fóra octavia clubu (přímo v klubu asi nejseš že?) a měl bys dostat nějakou slevičku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Tak tu napiš jakou O1 maš já se kouknu a napišu ti číslo. Prolezl jsem etku a našel jen dvě modifikace pro naftu 1J0411315 J a 1J0411315G to je pro 4x4 Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 to Neználek: Mám O1 1998 TDI AGR liftback, to co mám v podpisu no....Teď jsem se díval na stránky CC autodíly podle toho čísla a originál už není v nabídce. Jinak díky za to číslo z etky to Konny: Já s tím právě ale musím jet, teda už jsem jel, do práce 2x a o víkendu musím do Jeseníku, takže nějakých 160 tam a 160 zpátky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Když s tím musíš teda jet, tak to zkus aspoň nějak zdrátovat, ať to drží trochu pohromadě :) . Co se týká dostupnosti dílů, tak pokud je tam napsáno, že se naskladňuje, tak už většinou díl je skladem (aspoň já mám takový zkušensti ;) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 pokud objednáš, druhý den to mají a posílají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 dávaly se jen dva druhy,kovové a plastové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Konny: Já jsem právě myslel, že bych to zdělal úplně, že by ta kost byla jen na jedné straně, dokud to nevyměním. Dakie: Jojo to vím, už jsem tam cosi objednával a bylo to super. Akorát s tímto jsem se ještě nesetkal, mají tam přímo napsáno DOSTUPNOST - Není již v nabídce. Pokud se dobře dívám..B) Mají tam akorát v nabídce Činu a Němce. viz. odkaz: http://www.cc-autodily.cz/tyc-spojovaci-stabil-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Já bych tu kost stabíku nesundával, radši ji tam nějak přidrátuj a sundej, až budeš mít náhradní díl. Jinak který díl přesně myslíš? Co jsem se díval podle čísla dílu co tu dal cosbi, tak je tam napsáno, že se naskladňuje http://www.cc-autodily.cz/tyc-spojovaci-stabiliz ;) EDIT: už vidím odkaz, tak originál nemají ale toho němce bych se nebál, hlavně NE čínu!!! Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.