Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Dneska se na mě konečně usmálo štestí. Můj mechanik sehnal oktávku, která je bouchlá na předek, celý masakrálně rozbouraný, ale mám komplet černej vnitřek za hubičku, sedačky tapece maj takovou stříbrnou výpln, ale hlavně, všechno i stropnice je černý :)

Ještě by mě zajímalo, jestli se dá na budících nastavit stav km, budu mít i fl budíky, ale maj najeto jen 180 :D Já jsem na svých 360tis hrdej, Půjde to nějak přenastavit?

Odkaz ke komentáři

Tak to je paráda sehnat za dobrej peníz černéj introš....určo to jde přenastavit....mnoho mechaniků ti to udělá na počkání :lol: ....dnes už to není nic těžkého pro ně....ale nevím, zda bude vše ok s tím prohazováním předfl a fl budíků :wallbash: také jsem to chtěl udělat ale bylo mi řečeno, že to nejde

Odkaz ke komentáři

Tak to mě překvapilo, to mě mrzí.... Tak já to zkusím jště pohledat někde... Jinak nevim asi si bude myslet ze jsem divnej, ale celkem se bojim s do tech sdacek sdnout :D Kdyz jsem k tomu nabouranymu autu prisel tak pristrojovka byla od krve atd... Proste sracky, snad mi to nprinese smulu :( :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...