Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Luigi : Jeste pred rokem to bylo sluzebni auto, tak predpokladam ze nee :D delaj to ty zalezly kola :D

Gombi : Mockrat dekuji! Vsak ty si to dal taky do luxusni formy!

Xshreck: Nic na tom nebylo, normalne sem to vzal, zasel za babickou pro paratko, jehlu a nit. Babicka mi ukazala nejakej peknej sev a slo to jak po masle :) Vzrycky jsem to vyparal a uz do prositych direk pekne vracel zelenou nit :)

Sade : Jj rucka uz se resi :) kouknu na bazar a kdyztqk dam vedet :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

mockrat vsem dekuji za podporu. Moc si toho vazim. Kola se delaj, netusil jsem ze mne to bude tak bavit :D cekam na zavareni limce a pak budu lestit ;)

Gombi: dam vedet pres SZ :)

A aby toho nebylo malo, rano jsem mamcinou oktavkou trefil srnu. nastesti jen naraznik a svetlo :D Asi budu jezdit na kole :D I kdyz to mam pichle :D

Odkaz ke komentáři

Hoši kára furt jezdí, ale majitel ted vydělává aby se mela okta hezky :) Kola jsou obroušená, čekám na zásilku brusných kotoučů a past a jde se na zrcadlení :D Zítra se musí vyčistit interiér, umýt to i zvenku. Ted mi bohužel nezustava moc casu :( Pres leto chci nechat auto nalakovat a naladit konecne poradnou vejsku aby to za neco stalo :) Tesim se jak pes, hlavně mě to baví a i vy všichni mi tu moc pomáháte! Díky za to :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Aby se nereklo, ze se nic nedeje, tak chci rist, jak to ted s oktou vypada :) Uz tyden nejezdi a je zozebrana v garazi. Cela se rozebrala a pujde na celolak. Bude to trochu divocina :D Navic uz mam kola, ale chybi gumy. Mam spoustu planu ale malo casu. Pritelkyne uz me nesnasi :D Vlasne ne mne ale moje auto :D No co no, neda se nic delat. Ale jedna vec mne stve, zacinam pochybovat, ze se okta stihne do Zamberka dodelat :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...