Morgaine Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Nikdy bych nečekala, že sem budu psát i já :( Dnes v noci v ulici Ledvinova Praha 4 u Chodovské tvrze ukradli mému bratrovi oktu. Měl ji krátce, ještě ji nestihl ani přihlásit. Přesně před 14 dny vloupání, vylomený zámek, vylomená spínačka. Oprava ve smluvním servise pojišťovny taky na P11, nová spínačka, nové zámky, po dvou dnech od opravy ukradena. Nikdo mi nenamluví, že to byla náhoda :( jsem teď posr* až za ušima. Zvláštní poznávací znamená, na levé straně, tedy u řidiče, výrazný rezatý škrábanec na předním i zadním blatníku, někdo to ohobloval. Rámeček spz vzadu auto Esa. Najeto cca 203 tis. km. http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=359668 Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem Morgaine Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Já se pose*u, auto jsem po 5 hodinách hledání v okolí našla. Čekáme na policejní techniky. Celou noc jsem nespala a věřila, že ho najdu :-). Opět ma vylomenou spínačku. Odkaz ke komentáři
Bulldog Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 tak hlavně že se našla Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Nemůžu tomu věřit :-). Takže auto jsme zatím uklidili a pro příště vymyslet lepší zabezpečení. 5 hodin, 80 kilometrů sídlišť a zašíváren. Nakonec bylo na parkovišti u Litochlebského náměstí všem na očích s původními SPZ. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky