Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

RAAF - však ti to jelo taky pěkně, na trojku si mě natřel přes 100km/h prostě ta nafta je od spodu o malinko lepší, projeví se tam ten vyšší krouťák, ale zas tebe pak ženou koně

Martin - díky :) musím po víkendu přijet ukázat a při tom bysme mohli udělat ty spony na vyfuku a nalepit srazovou reklamu

desos - 1700,- i s klikama a antenou, myslel jsem že vemu i sloupky ale rozmyslel jsem si to na místě

post-24441-0-59557200-1430987058_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak mám konečně černo z obou stran, jak střechu, tak strop, fotka mobilem, tak je to na pytel.

zkusím odpoledne u přítelkyně to vzít foťákem :)

ale jsem hodně spokojený, jediná drobnost je ta, že clonítka nepadnou úplně přesně do těch otvorů a jsou lehce odklopené, ale to fakt neřeším

post-24441-0-69987400-1431072136_thumb.jpg

Upraveno uživatelem košin
Odkaz ke komentáři

máme jeden problémek a proto možná dává váha horší hodnoty, objednám nový konektor a přepinuju, snad pomůže :)

a zítra má brácha svatbu tak se u nás mylo a leštilo

a protože má starší přednost tak jsem prvně s tatíkem omyl jeho prababičku a pak následovala ta moje babička

post-24441-0-58581700-1431620298_thumb.jpg

post-24441-0-67367700-1431620341_thumb.jpg

post-24441-0-86469500-1431620359_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Poklice mame na pude, potrebujou nejakou peci. Ale mame jine nez na tvoji fotce. Jinqk na erku je udelana komplet generalka, vyvareno atd, jen se lakovalo a skladalo narychlo, takze je tam treba spravit nekolik veci na laku. Musi se nechat ocalounit sedacky, puvodni nekdo presil do latky :-/ ale neni moc casu, tatik je vecne v praci nebo neco upravujem na baraku

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...