Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

cenově je to bych řekl tak o 20 tisíc níž bych řekl, včera jsem mrkal jen tak na rychlo a pěkná 2007, 210k najeto, xenony, polokůže, multi volant, dual klima, nexus, 17" kola, parkováky a stála 160k

u nás za tohle chtějí většinou 180+-

ale jak říkám, zatím ještě nemám došetřeno, nejspíš budu řešit až na jaře nákup, do té doby se třeba objeví něco v česku

Odkaz ke komentáři

většinou tě to ale vyjde +- na stejné peníze jako když koupíš u nás když si pripočítáš cestu, dovozovou STK atd. je to hlavně o tom že ty auta z Německa bývají v lepším stavu a hlavně s pravidelným (většinou kvalitním) servisem což se u většiny aut prodávaných v ČR říct nedá. Já třeba i přes to že mám známého co se tím zabývá a nabízel mi že mi auto přiveze jsem nakonec koupil auto v ČR. Je to fakt jen o tom co se kde objeví no :)

Odkaz ke komentáři

jo s koněma je to bída, říkal jsem si jak hezky mi jede auto když jsem ho koupil, po roce už to bylo zdechlé, pak jsem se vezl s Martinem a připadalo mi to jako sednout zpátky do 120tky :D teď po čipu je to trošku lepší, ale furt málo :D ale hlavně když srovnám hluk, vnitřní prostor a pohodlí na 19" a snížení proti mojim 17" a skoro stejnému snížení, tak je to prostě nebe a dudy. Někteří nadávají na zvuk PD, ale mi se líbí jak vrčí když tomu člověk šlape :)

Odkaz ke komentáři

Mě osobně se taky moc líbí zvuk PD, rozhodně lepší než rotačka. Mám ji a můžu říct že chrochták to je :)

Já když koupil 1.9 TDI 66kW tak mě vydrželo to přesvědčení, že to je silné auto zhruba do půlky cesty domů od koupě vozu :-)

2.0 TDI jede ale opravdu krásně...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

trošku oživím, 338k padlo v pátek cestou na chatu. Z chaty v neděli 60km, 70km/h průměrná rychlost a palubák ukazoval 3,9l, 4 lidi v autě a kufr narvaný na max co to šlo.

Včera jsem byl v brně mrknout na krásně nestočenou octávku (haha v roce 2013 měla najeto 270k) která měla na tachu 192k, ale nepozdávalo se to ani mi ani Hanzlovi, který tam byl s mnou :)

a kdoví, možná si babičku ještě nechám

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...