Přejít na obsah

Řadící páka

Guest elukok

Doporučené příspěvky

Zdravím,

už dlouhou dobu sháním komplet novou řadící páku na Octavii před faceliftem rok 97.

Zkoušel jsem tu na novější, ale ta má moc velkej průměr díry a celkově nepasuje.

Na netu se mi nepovedlo nic sehnat.

Shánim něco na styl tohohle na tu před faceliftem:

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/radicky-plaketky-manzety/radicky/skoda-octavia-01-kompletni-radicka-dovoz-id:2652.eshop

Předem díky za jakýkoli typy.

Odkaz ke komentáři

Pokud máš nafťáka, tak průměr řadičky je menší než u benzíňáků. Takže sháněj hlavici na naftu (1.9SDi má stejně jako benzín větší průměr, jak píšou na tom webu). Rozdíl je ještě ve velikosti rámačku, ve kterým drží ta hadra-kůže. Stará palubka(šedá s čevenýma budíkama) má rámeček menší. Já sháněl taky řadičku, koupil jsem hlavici s tenčím průměrem(na naftu) a hadru na tu novější palubovku (mám taky předfacelift, ale palubku mám už černou) - měl jsem hadru ošoupanou a hlavice už měla taky své nejlepší za sebou.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Ahoj kluci nechci sem davat nove thema tak to pisu sem mam OI 2001 a chci si dat radicku z OII a chci vymenit pouze hlavu nic vic.A potrebuji poradit jestli mi to bez problemu pujde. Nebo jestli musim menit cely komplet i s rukavem a jestli pujde radicka z OII bez problemu napasovat. Dekuji vam za odpoved

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...