Guest elukok Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Zdravím, už dlouhou dobu sháním komplet novou řadící páku na Octavii před faceliftem rok 97. Zkoušel jsem tu na novější, ale ta má moc velkej průměr díry a celkově nepasuje. Na netu se mi nepovedlo nic sehnat. Shánim něco na styl tohohle na tu před faceliftem: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/radicky-plaketky-manzety/radicky/skoda-octavia-01-kompletni-radicka-dovoz-id:2652.eshop Předem díky za jakýkoli typy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Pokud máš nafťáka, tak průměr řadičky je menší než u benzíňáků. Takže sháněj hlavici na naftu (1.9SDi má stejně jako benzín větší průměr, jak píšou na tom webu). Rozdíl je ještě ve velikosti rámačku, ve kterým drží ta hadra-kůže. Stará palubka(šedá s čevenýma budíkama) má rámeček menší. Já sháněl taky řadičku, koupil jsem hlavici s tenčím průměrem(na naftu) a hadru na tu novější palubovku (mám taky předfacelift, ale palubku mám už černou) - měl jsem hadru ošoupanou a hlavice už měla taky své nejlepší za sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Ahoj kluci nechci sem davat nove thema tak to pisu sem mam OI 2001 a chci si dat radicku z OII a chci vymenit pouze hlavu nic vic.A potrebuji poradit jestli mi to bez problemu pujde. Nebo jestli musim menit cely komplet i s rukavem a jestli pujde radicka z OII bez problemu napasovat. Dekuji vam za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majerak Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Pokial máš diesel a chces si kupiť niečo takéto paka tak to pojde. pokial to je benzin tak to neviem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.