Přejít na obsah

jak sparovat klicky a el.sedacky ?

machal7

Doporučené příspěvky

myslim ze latkove nejsou elektricke,jen kozene nebo kuze a alcantra!

Huba-ty celokozene jsou luxus co chces ale ja mam male mimco a vozim lidi tak tu bilou bych mel dojebanou raz dva! :-( jinak jsem ji chtel tez ale pak jsem jsi vsechno shrnul a bylo by to pro ne neprijatele z praktickeho hlediska :-( jinak bych je bral kdybych byl sam! :-(

Odkaz ke komentáři

Já mám ve Scoutovi a budu je dávat pryč, jakmile seženu LaK nebo individual, Jsou v plné poní akorát hadr, čili řidičova el. s pamětí, spolujezdcova v el. a všechny 4 vyhřívané. :palec:

Má je předběžně zamluvené P2P, ale pokud by to nevyšlo, byli by k mání cenu bych viděl tak 8tis

post-17195-0-70789900-1361638513_thumb.jpg

post-17195-0-31471400-1361638536_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No i kdyby, taťulda si to zaslouží :palec:

No hlavně vždycky si udělám nějakou vychytávku a pak zháním to stejný do Scouta, viz FAcelift, natáčecí xena, corner, zdvojený brzdy atd.

Scout byl v základu krutě naloženej, předozadní parkovaky, Audience na MP3 se SS, předozadní vyhřívání sedaček, el. sedačky, dualka, ESP, Hill holder, xenony, maxik, dešták, venkovní zatmavovací zrcátka s pamětí k rantlu, dvojité sluneční clonky, dvojitá podlaha, Sun Set, atd. je toho hafo, krom kůže , šíbru a multifunkce, což se řešit nebude už je tam face volant, to bylo naložený líp jak moje, i když ta moje je taky hodně, tak akorát dodělám právě LaK sedačky, podsvětlený kliky a dodělám sklápění zrcátek (vše už je nachystáno) a bude hotovo :rolleyes: a bude to nejlíp vybavenej Scout co jsem kdy viděl, dělal jsem si jen tak kalkulaci ceny Scouta jak ho máme, a ted by vyšel na 900tis :D

Odkaz ke komentáři

Tak určitě, ještě je tam fabka a ta je mamky, tak do té jsem sehnal akoral lakované kliky, folie, na sloupky a na okna, park senzory, orig, tažný, Sport paket (volant + sedačky, šlatra superb, oprig radio na CD atd.) to víš, musí to trochu vypadat ty auta :lool: Každopádně se o to starám cirka už tak 6let, takže to je všechno v mé režii :palec: Ale už na to přestávám mít čas, zas na druhou stranu občas vypnu a něco si pošolíchám na autě a je to fajne. Jinak zpět k tématu :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak jsem asi blby, ale mne nejde jeden klicek sparovat.... druhy funguje jak ma... po otevreni klickem a otevreni dverna se mi prestavy sedacka do polohy co jsem ji naucil...

Stejny zpusob nauceni u druheho nejde...

Delam to takhle...

Ten klicek v zapalovani, set a potom 3 (gong), vytahnu klicek a znacknu tlacitko otevreni (ruzne dlouho jsem zkousel nic neblikne, negongne) a klicek se nenauci... poloha sedacku a zrcatek po zmacknuti 3 funguje jak ma... poradi nekdo...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...