Stoper Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Chlapi a nevíte, jestli jde sehnat nějaký el.nastavitelný sedačky do OII, který by nebyly kožený? Nebo aspoň ne celokožený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Princes ma tak asi idu zohnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 myslim ze latkove nejsou elektricke,jen kozene nebo kuze a alcantra! Huba-ty celokozene jsou luxus co chces ale ja mam male mimco a vozim lidi tak tu bilou bych mel dojebanou raz dva! :-( jinak jsem ji chtel tez ale pak jsem jsi vsechno shrnul a bylo by to pro ne neprijatele z praktickeho hlediska :-( jinak bych je bral kdybych byl sam! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Jsou i v provedení kůže/látka http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=94884 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 aha pekne ;-) ja mam to same ale alcantru uprostred 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Já mám ve Scoutovi a budu je dávat pryč, jakmile seženu LaK nebo individual, Jsou v plné poní akorát hadr, čili řidičova el. s pamětí, spolujezdcova v el. a všechny 4 vyhřívané. Má je předběžně zamluvené P2P, ale pokud by to nevyšlo, byli by k mání cenu bych viděl tak 8tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 to jo to jsou aj latkove??? Dobre!!! ;-) tohle jsem ani nevedel ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Tak dej vědět, jak prodej ne/dopadl, stojím ve frontě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 OK, haluzove jsem sehnal komplet LaK takže pro něj v týdnu jedu :lool:, takže to bude myslím, za nedlouho aktuální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 fakt???Tak to je parada kamo!Ty same co mam ja?? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 JJ přesně ty, v týdnu si pro ně jedu 300km tam a 300 zpět :lool: Takže o víkendu budou hadrovky k mání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 No pekne,budem to mit stejne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Ne to nebudem, tohle bude ve Scoutovi :P, Já si nechávám to co mám polokůži s manuálem, jen do Scouta dodělám i ty osvětlený kličky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 ahaa :-D tak to jsem rad :-D ne sranda!Kura ten scout bude ve vetsi vybave nez ta tvoje :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 No i kdyby, taťulda si to zaslouží No hlavně vždycky si udělám nějakou vychytávku a pak zháním to stejný do Scouta, viz FAcelift, natáčecí xena, corner, zdvojený brzdy atd. Scout byl v základu krutě naloženej, předozadní parkovaky, Audience na MP3 se SS, předozadní vyhřívání sedaček, el. sedačky, dualka, ESP, Hill holder, xenony, maxik, dešták, venkovní zatmavovací zrcátka s pamětí k rantlu, dvojité sluneční clonky, dvojitá podlaha, Sun Set, atd. je toho hafo, krom kůže , šíbru a multifunkce, což se řešit nebude už je tam face volant, to bylo naložený líp jak moje, i když ta moje je taky hodně, tak akorát dodělám právě LaK sedačky, podsvětlený kliky a dodělám sklápění zrcátek (vše už je nachystáno) a bude hotovo a bude to nejlíp vybavenej Scout co jsem kdy viděl, dělal jsem si jen tak kalkulaci ceny Scouta jak ho máme, a ted by vyšel na 900tis :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 tak to je pekne ze to tak aj tatkovi dovybavujes a staras se o jeho vuz!Mate je pekne!!!Ten scout je fakt hodne peknej! ;-) Jedine co me chybelo tak ty sedacky a taky to mam v plne! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Tak určitě, ještě je tam fabka a ta je mamky, tak do té jsem sehnal akoral lakované kliky, folie, na sloupky a na okna, park senzory, orig, tažný, Sport paket (volant + sedačky, šlatra superb, oprig radio na CD atd.) to víš, musí to trochu vypadat ty auta :lool: Každopádně se o to starám cirka už tak 6let, takže to je všechno v mé režii Ale už na to přestávám mít čas, zas na druhou stranu občas vypnu a něco si pošolíchám na autě a je to fajne. Jinak zpět k tématu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 tak to je fajn!Musi byt na tebe pysni! ;-) Takze ok sedacky uz taky budes mit tak to je fajn!Ted uz jen prehodit! ;-) A ty zrcatka kdyz mam ty elegance a dam zpatecku tak se mi to prave zrcatko nezklopy dolu?Kdyz budu mit ty ele.sedacky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 POkud nemáš pamětový tak ne, to se dávalo s EL sedačkama, ale pokud si koupíš sklápěčky s pamětí, dá se to nakodovat i bez El. sedaček. Viz P2P , ale pokud máš obyč, tak sedačky na tom nic nezmění, tohle řídí dveřní jednotky a zrcátka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 diky za info,tak jeste casem koupim sklapecky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 NO jedny mám na prodej, ale nemaj pamět, ty se ti budou zhánět hodně špatně já jsem je nakonec taky nesehnal, tak mám jen obyč sklopky. A ty moje jsem dal tatovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 aha!No to neva tak bych se spokojil stemi sklognyma ale potrebuji aj dverni jednotky ;-) ty mas tez? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 ty mám na svoje, hele uvidím zeptám se jestli to bdue mít ten borec, ted je prodávám za 3tis, uvidíme co bude mít ten borec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Tak jsem asi blby, ale mne nejde jeden klicek sparovat.... druhy funguje jak ma... po otevreni klickem a otevreni dverna se mi prestavy sedacka do polohy co jsem ji naucil... Stejny zpusob nauceni u druheho nejde... Delam to takhle... Ten klicek v zapalovani, set a potom 3 (gong), vytahnu klicek a znacknu tlacitko otevreni (ruzne dlouho jsem zkousel nic neblikne, negongne) a klicek se nenauci... poloha sedacku a zrcatek po zmacknuti 3 funguje jak ma... poradi nekdo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 no musíš dát jinou pozici než na 1. klíčku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 to jsem pochopil klic jedna pozice 1 ten funguje klic 2 pozice 3 a nejede... hůlava mi to nebere jinak vse chodi jak ma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Tak to ti neporadím, já prizpůsoboval jen 1. klíč, navíc by ti to mělo chodit i se zrcátkama atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Pani prosim vas da sa ulozit do pamete poloha sedadla bez kluca?Mam zatial zapojeny len plus do sedacky.dik za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Ne neulozis protoze sedacka nema info o zapnutem zapalovani pres can a tim padem polohu neulozis...dopoj can a bude ti to fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.