Boresprut Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Zdravím všechny.. Přikládám pár fotek z mojí práce. Jde o laminátování předních kapliček pro výškové repro na Octavii. Je to moje první zkušenost s laminátování (z prvu jsem se toho trochu bál, ale myslím že to nakonec není tak špatné). Takže pro všechny co o něčem takovém přemýšlí: S CHUTÍ DO TOHO! 1-2) vyříznutí kroužku z MDF podle půměru výškového repra a následné přilepení tavnou pistolí na původní plastovou kapličku. To celé se potáhlo dámskou punčochou. Po krajích jsem to raději přilepil vteřinovým lepidlem..... 3) nanesení prvni vrstvy pryskyřice.... 4) první vrstva skelných vláken prosycenáyh pryskyřicí... to se opakovalo ještě jednou... zabroušení ostrých hran 5) nanesení kitu se skelným vláknem (překvapilo mě jak vcelku dobře se stím pracuje) 6-7) ... a nekonečné broušení s kitování pro dosažení co nejlepšího výsledku 8) ... stále broušení... pro co nejhladší výsledek jsem na konec použil stříkací tmel a plnič 9-10) ... potaženo kůží (koženkou) a namontované repro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boresprut Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Po zaschnutí plniče ve spreji jsem zkoušel nastřik černou matnou ale výsedek v interiéru auta nebyl nijak valný, proto jsem se rozhodl o potažení kůží (koženkou) v barvě tapeců. Potahování mi prováděl jeden moc šikovný čalovník se zaměřením na autodíly, kterému bych rád moc poděkoval za pěknou práci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jo práce vypadá pěkně. ;-) a dobrá volba komponentů ;-) Čeká mě laminování domků též. Jen na A sloupek a na středy + výšky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Ten šef je sice hezky šitý, ale napadlo mě jestli by nešel udělat na spodku..Nebyl by tak na očích.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boresprut Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Ten šef je sice hezky šitý, ale napadlo mě jestli by nešel udělat na spodku..Nebyl by tak na očích.. Já teda potahování kůží vůbec nerozumím a vůbec do toho nedělám takže nevím, ale bylo mi řečeno že šef bude muset bejt na tom místě kde je, prý kůli tomu rádiusu nebo co.. takže kdo ví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan II Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Vskutku pěkná práce. Vím to, také jsem to už jednou dělal. Je to neskutečná jebačka. Na kšeft bych to nikdy nedělal! Nikdo to nezeplatí. PS: Já osobně... abych se vyhnul tomu nehezkému švu, tak bych použil 3D koženku. Výsledek by byl "hladší". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 mě se právě ten šev tuze zamlouvá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.