Přejít na obsah

Laminátovaní kapliček pro repro

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny..

Přikládám pár fotek z mojí práce. Jde o laminátování předních kapliček pro výškové repro na Octavii. Je to moje první zkušenost s laminátování (z prvu jsem se toho trochu bál, ale myslím že to nakonec není tak špatné). Takže pro všechny co o něčem takovém přemýšlí: S CHUTÍ DO TOHO!

1-2) vyříznutí kroužku z MDF podle půměru výškového repra a následné přilepení tavnou pistolí na původní plastovou kapličku.

To celé se potáhlo dámskou punčochou. Po krajích jsem to raději přilepil vteřinovým lepidlem.....

3) nanesení prvni vrstvy pryskyřice....

4) první vrstva skelných vláken prosycenáyh pryskyřicí... to se opakovalo ještě jednou... zabroušení ostrých hran

5) nanesení kitu se skelným vláknem (překvapilo mě jak vcelku dobře se stím pracuje)

6-7) ... a nekonečné broušení s kitování pro dosažení co nejlepšího výsledku

8) ... stále broušení... pro co nejhladší výsledek jsem na konec použil stříkací tmel a plnič

9-10) ... potaženo kůží (koženkou) a namontované repro

post-164-1254912465_thumb.jpg

post-164-1254912520_thumb.jpg

post-164-1254912524_thumb.jpg

post-164-1254912532_thumb.jpg

post-164-1254912538_thumb.jpg

post-164-1254912543_thumb.jpg

post-164-1254912560_thumb.jpg

post-164-1254912568_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Po zaschnutí plniče ve spreji jsem zkoušel nastřik černou matnou ale výsedek v interiéru auta nebyl nijak valný, proto jsem se rozhodl o potažení kůží (koženkou) v barvě tapeců. Potahování mi prováděl jeden moc šikovný čalovník se zaměřením na autodíly, kterému bych rád moc poděkoval za pěknou práci...

post-164-1254912833_thumb.jpg

post-164-1254912840_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Ten šef je sice hezky šitý, ale napadlo mě jestli by nešel udělat na spodku..Nebyl by tak na očích..

Já teda potahování kůží vůbec nerozumím a vůbec do toho nedělám takže nevím, ale bylo mi řečeno že šef bude muset bejt na tom místě kde je, prý kůli tomu rádiusu nebo co.. takže kdo ví

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...