Hanyzzz Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Nojo, pak ti snih začne lehce tát, v noci to zamrzne a jsi zase v loji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Lepší odtrhávat zmrzlej sníh, než škrábat vrstvu ledu přímo ze skla :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Lepší odtrhávat zmrzlej sníh, než škrábat vrstvu ledu přímo ze skla :-D Má pravdu chlapec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 No tak vcera mi dosel darek pod stromecek odemne... :lool: Svetla s cech, komplet, jen prodejce mi zapomnel pribalit ostriky jak sme se dohodli tak sem mu hned volal, velice se omlouval ze to nechal poslat zamestnancovi a rikal ze zitra, teda dnes, mi je odesle takze typuju ze nekdy bud po vanocich nebo po silvestri budou nahozeny . Vypadaji zachovale a hlavne sou funkcni jen je bude treba trocha vycistit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 No, paráda. Tak to má být :) Budeš je rozlepovat a brát to komplet, nebo je přeleštíš jen zvenku? Jak jsou starý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 No, paráda. Tak to má být :) Budeš je rozlepovat a brát to komplet, nebo je přeleštíš jen zvenku? Jak jsou starý? Podle mne staci z venku ze vnitr sou pekny a nechci tam neco pokaslat... :D A nevim jak sou stary, mam je z RSka, majitel rikal ze uz daval druhy od koupi vozu a voz byl r.v 2002. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 A naklápění bude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 A naklápění bude? Vsechno bude, toho se nemusis bat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 No spíš jsem se chtěl zeptat, na kolik to +- vyjde :-D Kdyžtak do sz., jestli to nechceš sem A pokud máš s FL světlama nějaké lepší H4 (např. night breaker), jestli by jsi mohl nějak poreferovat - jestli sis xenem polepšíl, nebo to je skoro stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 (upraveno) No spíš jsem se chtěl zeptat, na kolik to +- vyjde :-D Kdyžtak do sz., jestli to nechceš sem A pokud máš s FL světlama nějaké lepší H4 (např. night breaker), jestli by jsi mohl nějak poreferovat - jestli sis xenem polepšíl, nebo to je skoro stejné. Takze mna to vyslo cca 300 eur, komplet xenony aj s ostrekovacmi, ale este nejsu tie senzori na naklapanie. A mam tam nejake namodrale H4 s 20% viac svetla takze to bude urcite lepsie. A fotky ako mi to sviety sem dam hned lebo som to predchvilkou fotil. Parkovacie svetla Parkovacie svetla + Stretavacie Parkovacie svetla + Hmlovky Zadne svetla Upraveno Prosinec 19, 2012 uživatelem VRoman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Né jak si vidět, ale jak vidíš ty v noci. Ale s těma modrejma to bude asi blbý porovnání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Né jak si vidět, ale jak vidíš ty v noci. Ale s těma modrejma to bude asi blbý porovnání. Skusim najit fotky s nightbreakerkama a pak udelam s xenonama a dam sem fotky ju? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 to by byl luxus O:-) díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Ahoj, auto vypadá pěkně zachovalé. Já taky kupoval do moji octy xenony. Naši maji v octě origo a nic moc nesvítí, ale moje jsou naprosto luxus, ted jsem menil vypalenou parabolu a svítí mi to jako blázen. Jinak přeji hodně km bez nehody. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Ahoj, auto vypadá pěkně zachovalé. Já taky kupoval do moji octy xenony. Naši maji v octě origo a nic moc nesvítí, ale moje jsou naprosto luxus, ted jsem menil vypalenou parabolu a svítí mi to jako blázen. Jinak přeji hodně km bez nehody. ;) Cauko, diky mockrat, uvidime kdyz to napojim jak to bude svitit ale myslim ze to bude ohodne lepsi na bezpecnost i vzhled. A kdyz ne tak to vycistim a bude to lepsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Vcera vecer sa konecne nahodily xenony, je to super, prehodil som tam moje lepsie biele 3SMD parkovacky a zlte mlhovky len zatial nikam moc nejazdym ked nemusim pretoze mi nedosli este ostrekovace od odosielatela xenonov... a nepotrebujem prist o papiere ale je to o 100% lepsie ako predtym tak uz sa tesim ked tam nahodim ostrekovace a budem moct jazdit :D Fotky : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Dobrá práce a jak to budeš mít s naklápěním, budeš to mít na kolečko nebo origo nivelaci? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Dobrá práce a jak to budeš mít s naklápěním, budeš to mít na kolečko nebo origo nivelaci? :) Diky, no rozmyslal som o kolecku ale povedal som si ze radsej tu nivelaci nech to je tak ako ma byt... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Tak to tě chválím za tu nivelaci :palec: , jinak teď to máš teda zapojené natvrdo bez naklápění nebo to funguje komplet? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Tak to tě chválím za tu nivelaci :palec: , jinak teď to máš teda zapojené natvrdo bez naklápění nebo to funguje komplet? :) Jen ostriky chybi, proto musi cekat, majitelovi se totiz nechce cpat penize cajtum do vacku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Tak to jooo, snad ty ostřiky brzo příjdou... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Leden 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Vubec se mi nelibi ze tedka moc nemam casu delat upravy proto ze neni moc penez ani casu... :( Doma mi jeste lezi vyfuk taky maska no akurat se pracuje na zadnym RS narazniku a mozna bude taky i predny ale to jeste zvazim. No alespon necim se pochlubim Ranajsi cesta z prace prez mesto, bylo tam 6,4 no nez sem vytasil mobil tak stupla :D ale docela dobra spotreba nato ze nikdy nejdu klidne, mam rad rychly vyjezdy ze semaforu :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) Tak som tu zas po dlhsej dobe Dam sem nejake aktuale, bolo pekne tak som ho konecne poradne umyl + 1,5 hod. som sa drbkal z nahodenym novej vyplne masky, strasne sa mi to lubi A nejake foto aktualneho tachaca :lool: Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem VRoman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Nechci nějak rejpat,ale ta celá černá maska vypadá hrozně.. :( kdyby si jen udělal ten stříbrnej rámeček uděláš mnohem líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 V pohode a to uz se taky resi, bud tam pojde stribrny carbon nebo ji jen vymenim protoze lakovany vyjde moc draho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Tomu nerozumím, co je tak drahého na stříkání, takovou malou plochu jako je maska by jsi jistě zvládl sám. A jinak kde jsou ostřikovače světel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Tady ve meste to mas za kus 100e a sam nato nemam prostredky ani zrucnost... Ostriky uz se vali doma dlouho jen nato nebyl cas ani chut a i tak to bez nich vypada o moc lepe a nasi policajty mi to taky neresi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 V pohode a to uz se taky resi, bud tam pojde stribrny carbon nebo ji jen vymenim protoze lakovany vyjde moc draho :) Lakování vyjde draho ??? co to je za vtip.. J8 jsi mřížku nalakoval za 200,- :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 No kurva za 100 Euro, to si jí snad necháš pozlatit ne? :D Na to padne tak půl dcl barvy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Co nato dodat, asi tak to ze bydlim v hl. meste a jeste k tomu na Slovensku, jen soucastky mne vyjdou 2x drahsi nez u vas... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.