Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

To Sejvi:

Myslim, že nejni problem, jen to s nim musíš domluvit, já ho neznám.... :lool: Navrhni termín, ať se to pohne, já ve středu 25.1. jsem ve fachu, tak nemužu a čtrvrtek sem slibil s kamošem snowboard, ale buh vi co bude, taky furt tahá....

Odkaz ke komentáři

Nazdarek... ;)

Novy lide, tak to je fajn. Ted chystame Ustecky sraz, tak doufam, ze se pridate... ;)

No tak já jsem zatím bez jakéhokoliv tuningu takže stejně není na co koukat ale i tak spokojenost oproti OI 1.6 která šla do šrotu..a to doslovně..RS to není ale podle mě je to momentálně letadlo.. ;) :D

Odkaz ke komentáři

Tak by jsme mohli zorganizovat trosku VETSI sraz, ne...? Koukam, ze by dost lidi dorazilo.

Proto navrhuji sraz v Teplicich - pomyslnej stred Usteckeho kraje, tedy Chomutov, Decin priblizne stejne daleko.

Kdyz uz by se nas melo sejit vice, tak bych to nenechal jen u sezeni u Hypernovi, ale navrhuji nejakou aktivitu - treba BOWLING. Zda souhlasite, tak prosim mistni Teplicaky o vyberu vhodneho bowling klubu, kde se da po hre i posedet... ;)

Termin zatim davat nebudu, ale nejlepsi by asi byl nejaky PATEK od 18:00h.

Pridavam anketu, kolik lidi by se BOWLINGU zucastnilo a jaky PATEK by komu vyhovoval.

SNAD SE KONECNE TROSKU POHNEME Z MISTA A SEJDEME SE V HOJNEM POCTU! :lol:

Odkaz ke komentáři

Ataner: Srazy ani nejsou o tuningu, hlavni je pokecat o cemkoliv, poradit se, popit, pojist atd. :lol:

Tak každý dorazí vytuněnou károu a já rodinným kombíkem..(s kterého jsem stejně vydřenej jako kdybych měl tuning ) :lool:

Čekal jsem až budu mít pořádný auto že tam hodim jako první nějakou hudbu ale..origo repráky splňují mojí představu...světe div se i to krásně duní a basuje (manželka nadšená taky ) .. :lool:

Jak popít přijdu na sraz pěšky nebo jak..

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Taktéž pozdravím původně Ustečák nyní Hostomice u Teplic.. ;)

Tak to jsme skoro sousedé :) :) jinak bowling dobrej nápad akorád jsem mimo kvůli úrazu na noze ale přijdu se aspoň podívát :) ! Ta panoráma by byla Asik nejlepší

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

tak špatně koukas :) znas bílého leona od revotechnik pravidelně projíždí s krze hostomice tak toe můj brácha a já teď bydlim cca 5km vzdušnou čárou od hostomic :) :) .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...