Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Draku zklamu tě IP 67 Se u zásuvek nedělá. Bejt tebou tak tam necham origo kabel a nešťouram se v tom. Je to ve druhé třídě to znamená plastovej kryt. A zásuvka Ti pobere až 4Kw pri 16A.

Ale jo dělal se máme to v práci :) něni to klasická vidlice ale tohle Můj odkaz a zásuvku na zeď si k tomu můžeš koupit a výjde tě to tak na 300,- záleží kde :) jinak se dělaj klasika a většinou IP44 a nebo IP54

Odkaz ke komentáři

to já jsem v práci až do rána :-(

To Chip:

Stejně tomu nerozumim. Dejme tomu, že auto vyleštíš nějakou kvalitní leštěnkou, tudíž na lak naneseš vrstvu čehosi, co se leskne. A pak přece, když často myješ, musí to postupně slézt. Já mám obavy, že jak se u nás dost práší z louky a tak, že mytím s tím prachem by šla dolu ta leštěnka rychle, i když je jasný, že ten bordel před mytím nejprve spláchneš. No nerozumim tomu.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

No vždyť v tom taky žádná veda není :) jen to chce používat kvalitní věci např. Dodo , meguiars atd jsou různé rozděleny a vždy koupíš stejnou řadu a funguje to na 100% nedávno jsem tu měl boru a umyl jsem ji jen samponem a ten člověk myslel že to má rozlesteny :)

hlavní výhodou je že ty sampony obsahují optické lestidla takže proto ten výsledek

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...