mar.cz Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 hipi koukám že už jsi na fóru- něco nového??, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 hipi koukám že už jsi na fóru- něco nového??, Ty woe, když příspěvek , tak k věci pane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Já a fotbal no max. Jako kustod :lool: no zítra zase práce jedna skončí a další nastane i když je to hrabání se v autě což mi vůbec nevadí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak jsem si dnes udělal chvilku na mazlíka, dostal dáreček...nové potahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Dnes návštěva s autím u doktora, a ve finále sme se dohodli že uěláme nové brzdy na zadek. Ještě jednou velké díky doktore. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak jsem si dnes udělal chvilku na mazlíka, dostal dáreček...nové potahy No zajimavy pocin ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak jsem si dnes udělal chvilku na mazlíka, dostal dáreček...nové potahy To jsou Origo Škoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 kdepak origo, dělaný na zakázku, vlastní návrh výšivky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 (upraveno) kdepak origo, dělaný na zakázku, vlastní návrh výšivky zítra bych se ukázal jestli mi to čas dovolí Upraveno Červenec 9, 2012 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Vypadají dobře,ještě aby dobře sloužili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 zítra bych se ukázal jestli mi to čas dovolí Jasně, budu tě čekat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Tak dneska zas do práce....to ty tři neděle utekly... zas..ná práce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Tak dneska zas do práce....to ty tři neděle utekly... zas..ná práce :D Tak stastnou plavbu namorniku..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 díky pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 zdendo, tak jsem to nedal nevím kam dřív skočit, makám na bytě co potřebuji pronajmout, teď ještě na garáži (už mě uháněl o ní soused) a k tomu ještě hledám nové zaměstnání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Škoda no......já jsem taky byt pronajímal po pěti měsících jsem nájemkyni vystěhoval....teď jsem ho prodal a bude klid a peníze na opravu baráku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 No nevím zdendo ty potahy .... proč jsi nešel do těch od MADU ??? Tak prchy brzdy už jsou objednány takže zítra tě po 18.hod čekám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Tak jsem nevydrzel a brzdice jsou na cerveno..mazlovi to prospelo a krasne to ladi k svetlum z boku..az se dostanu k pocitaci novinky nafotim ..;) zdendo, tak jsem to nedal nevím kam dřív skočit, makám na bytě co potřebuji pronajmout, teď ještě na garáži (už mě uháněl o ní soused) a k tomu ještě hledám nové zaměstnání No to nas bude asi vic..:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 (upraveno) No nevím zdendo ty potahy .... proč jsi nešel do těch od MADU ??? Doktore proč zrovna od MADu? Nebudu dávat dvanáctku za potahy. To vrazim radši do něčeho účelnějšího ;) Upraveno Červenec 10, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 S prominutim jenom trotl da 12 za potahy..to uz je vazne trochu jako..ja mam..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Doktore proč zrovna od MADu? Protoze jedine MAD ma TOP kvalitu potahu, ale MUSIS si hold priplatit... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 To už jsem zjistil že se tu uznávaj jen určitý značky a kdo si nedejbože dá něco jinýho......už to tu začíná fakt bejt jak u tuzingářů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Tuzing nee Zdeno..to je jiny gang asi..ale nejsi daleko od pravdy..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 místo 12tis za potahy bych si radči sehnal sedačky v polokůži jinak už sem po laku a vše mám v barvě vozu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 kluci nechte toho, každý dle chuti a svého uvážení někdo rád holky a jiný vdolky (já oboje ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 holky i vdolky mám taky rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 tak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Taky rád oboje. Dnes neúspěšný pokus o výměnu brzd, Nedorazil kurýr. Bohužel. Tak snad v pátek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Nejde přeci vůbec o značku panebože a ne všechny potahy od madu stojí tolik jde spíš o to že pěkně sedí není vůbec poznat že to jsou potahy !!!! co myslíš že mám já v autě také potahy od madu mate je tam každý !!! Než potahy které jsoui někde volné a nesedí úplně přesně tak to radši žádné toť můj názor S prominutim jenom trotl da 12 za potahy..to uz je vazne trochu jako..ja mam..;) Aťo tím si jako myslel mě jo ??? To nemyslíš vážně doufám !!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 máte někdo nějakou dobrou cestovku???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.