mar.cz Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 chceme dělat oheň a počasí je proti ale my se nedáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 my dnes ne, možná zítra...dneska jdem na jedno, koukat na tenis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 chipe - blokly se mi zadní dveře za řidičem a nejdou otevřít ani ze vnitř??? jaká je první pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 (upraveno) přeparkuj to dál ode zdi :) Restartuj elektro, odpoj aku.... Upraveno Červenec 7, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 ok zkusím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 chipe - blokly se mi zadní dveře za řidičem a nejdou otevřít ani ze vnitř??? jaká je první pomoc To samý se stalo mě. Dělal jsem to loni na podzim na svý jedničkový Octě na levých zadních dveřích. Kabelovej svazek co vede do dveří pizděc, dveře jsou elektronicky zamčený. Rozebrat zevnitř tapec (jde to blbě, ale jde), dát novej svazek, co vede do řídící jednotky dveří, odemknout, otevřít dveře, namontovat ten novej svazek do dveří a zpátky zadělat. Práce na půl dne i s kávou. Nechápal jsem to, že se kabelový svzek poškodí na rovným místě upnutým na plechu dveří pod tapecem mezi svorkama, když je to tam napevno a ne v ohybu, ale zdaleka jsem nebyl sám a diagnóza zkušených se nakonec potvrdila, takže asi tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Hm...tak to moc vychytaný nemaj, inžinýři... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 my dnes ne, možná zítra...dneska jdem na jedno, koukat na tenis Rad jsem Te dnes videl pardale..gyros byl super..prace az na ten dest take solidni..jen jsme trochu spindiry..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Taky jsem rád pokecal chlape....hlavně že chutnalo....já v tom OBI dostal petku Kozla za útratu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Taky jsem rád pokecal chlape....hlavně že chutnalo....já v tom OBI dostal petku Kozla za útratu :) No a to se vyplati..oblozky teda nic..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 blbci maj obložky jen do tloušťky 10cm, zbytek na objednávku....ale i tak jsme tam nechali pěknou outratu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 blbci maj obložky jen do tloušťky 10cm, zbytek na objednávku....ale i tak jsme tam nechali pěknou outratu :) Tak jak vlitnes do Obi je to jasny...pak jedine od tri do kina...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 tady každej něco pytlikuje :D a já sem úplně mimo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 (upraveno) Áťo co ty máš za pružiny? Tá našel tyto: http://www.jlracing....2-0-FSI-1-9-TDI a nebo tyto: http://www.mzb.cz/os...rtovni-pruziny/ Upraveno Červenec 7, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 tak už to funguje a jdu zase grilovat zatím čusík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Ty woe a nepozveš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 tak jsem šel večer zavřít auto a ono nic takže teď je to horší když to zůstane otevřený zdendo my slavili narozky kámošky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 kluci nevíte jestli je el. svazek na L a P dveře stejný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 tak jsem šel večer zavřít auto a ono nic takže teď je to horší když to zůstane otevřený zdendo my slavili narozky kámošky V poho Marťas, my jedem dnes grilovat ke známým kousek od tebe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 tak jsem znovu odpojil aku a zase to funguje jsem zvědav jak dlouho, jinak nastoupí mr. chip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 jo po ranním fotbálku (2hod.) je znát, že jsem 14 dní nebyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Dosla ti ta sms Zdeno..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 jo po ranním fotbálku (2hod.) je znát, že jsem 14 dní nebyl Já už nebyl 10 let, a to jsme kopali 1. ligu v sálovce Dosla ti ta sms Zdeno..? Jo Míro díky, jsem se k ní dostal až dnes ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Každej si užívá hezkýho počasí a já tvrdnu v práci :D Založíme futsalový tým Octavia Clubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 (upraveno) Založíme futsalový tým Octavia Clubu Jasně, sedim v bráně... Upraveno Červenec 8, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Utok i obrana :D hraju vsude :)) akorát fyzicka moc neni .:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 (upraveno) tak to chce koupit si ty dresy Já už nebyl 10 let, a to jsme kopali 1. ligu v sálovce tak to chce něco dělat Upraveno Červenec 8, 2012 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 tak to chce něco dělat vim přesně co, hejbat se a nežrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Ale mohli by jsme si dat někdy fotbálek:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Jo taky bych klidně zahral :) Taky posledni dobou delam prd a fyzicka stoji za vetší prd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.