zdenaal Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Hp to už jsou závodní speciály, to je pro mě zbytečný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 (upraveno) takže jak, mě stejně čekaj nový tlumiče, tak bych to spláchnul najednou edit: njn ale ty HP vyjdou na 17 tis Upraveno Červenec 3, 2012 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 venco oni se vyrábí ty zástěrky i menší, vypadá to trochu líp Já mám asi ty menší, ale stejně, už jsem je shodil a kola kvuli nim zase sundavat nebudu, abych je nasadil, půjdou na káru až se zimákama, to bude vopičárna s těma 15" kolama :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 já mám na zimu taky 15" plechy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 (upraveno) Hp to už jsou závodní speciály, to je pro mě zbytečný Zdendo Hp nejsou závodní specialy dělají i normální .... To seda jj za tím si stojím ta kastle fakt moc není tuhá CvenCo konečně Upraveno Červenec 3, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Tak jak to tady i jinde čtu, asi dám taky jen pružiny, což vyjde svépomocí na nějaký 4 tácy a celý den v garáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 tak dneska 6Okm po labské cyklostezce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Tak včera nám do rodiny přibyl jeden čtyřkoloví mazel. Je jím VW Tiguan 2.0 TDI 4motion. Jezdí se s tím celkem fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 tak dneska 6Okm po labské cyklostezce my už to nestihli, začalo lejt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 my už to nestihli, začalo lejt vidíš měli jste jet ráno jako my :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 jsi měl dát vědět, by jsme se přidali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 mě nenapadlo, že jsi taky veselí cyklista a co na vodu nejezdíš??? já bych jel až bych brečel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 (upraveno) Ještě jsem nebyl, ale chtěl bych to skusit, jen není s kým :) Tak já už mám dneska vypité Upraveno Červenec 5, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Tady chcíp pes...a přitom je tak hezky na společnou grilovačku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 já jdu na noční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 to ti nezávidim.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 já to chtěl svolat konečně ke mě, ale když jsou všichni mimo.... ,I,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Tak dneska to byl den blbec :D od rána lítačky a vzbudil jsem Romana ze zaslouženéh spánku... ale konečně mám nárazník a lišty pěkně v laku a ten zadek prokouknul jak nevím co - krasavice zase. Nakonec ji ten náraz prospěl, protože jinak bych se k takovým upravám dokopável dlouho. Teď už jen ten zbytek a bude to krasavice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 (upraveno) Roman žije???? juchůůůů Hipi budou fotky? Upraveno Červenec 6, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Tak to gratuluju Hipi :) sem zvědavej jak bude vypadat to moje i když lišty zůstanou origo facelitový nebyli :( Zdendo já měl mít volno a nakonec příjdu do práce a že jeden kolega chybí tak mi tam dal šichty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 To je škoda, chtěl jsem to spáchat ještě než zase odjedu... Tak snad příště.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Ahoj zdendo neboj myslím na tebe jen mi to vůbec nevychází a hlavně na tebe nemám tel. kontakt můj tel už je o5 v opravě a jaksi se mi ztratilo pár čísel jinak poslední dobou nevím kam dřív skočit takže mě omluvte za mou nepřítomnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Posílal jsem ti pár SMS a číslo na mě má Láďa i Martin. Škoda, necháme to na příště. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 No právě že nic nemám uložený Sedovi jsem psal a říkal že na tebe číslo nemá :( noboj ví o tobě takže nic ti neuteče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Nevím sice kdo o mě ví a co mi neuteče, ale jsem tomu rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Čalouník voe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 (upraveno) a chčije a chčije tak jsem natřel tažný a vyměnil zadní světla (trošku jsem zakouřil středy ) jo a airbagy už nesvítí , podařilo se to smáznout včera jsem mluvil s hipim a viděl auto, poví sám Upraveno Červenec 7, 2012 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Dnes budu mít nějaké info i s fotkama pro tebe chlape No uznej sám že ten zadek hipimu prokouknul :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Dnes budu mít nějaké info i s fotkama pro tebe chlape No uznej sám že ten zadek hipimu prokouknul :lool: to sice ano, ale určitě se u tebe objeví, protože mu to škrtá na levé straně u světla a dole na nárazníku už má taky odřeniny, trochu to chtělo napasovat před lakem a sesazením 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Taky bych si chtěl udělat čas na mazla, ale to bych se musel naklonovat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.