zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Mě se zas líběj ty tvoje. Příště budem fotit spolu ať to má nápad a šmrnc. Holt si to nealko pivo dáme s foťákem na krku u aut :D Já mám teda jenom digitál, Nikon L110, ale furt to bude lepší než z toho mobilu....ty tvoje jsou ostřejší, je to viditelný rozdíl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Super srazík hošani..:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 (upraveno) Já mám teda jenom digitál, Nikon L110, ale furt to bude lepší než z toho mobilu....ty tvoje jsou ostřejší, je to viditelný rozdíl.. To jo, ostřejší a kvalita snímku je uplně někde jinde s tím profifoťákem, to je jasný, já měl na mysli úhly focení, odkud je to focený, postavení objektu na fotce atd. Musím jednou fotit v klidu. Upraveno Srpen 2, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak to už by bylo moc profi Venco....už tak mám problémy ti stíhat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To jo, ostřejší a kvalita snímku je uplně někde jinde s tím profifoťákem, to je jasný, já měl na mysli úhly focení, odkud je to focený, postavení objektu na fotce atd. Musím jednou fotit v klidu. A možná by bodnul na tyto fotky i stativ co také udělá zázraky..B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 (upraveno) na ty naše šupliky stativ...... si to rozbil.... Upraveno Srpen 2, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Je pravda, ze ho doma mam a auto ho uveze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 (upraveno) To Seda: Ještě jednou dík, už jsem tam pružinky dal a chodí to dobře. Žádná větší švíra, prostě všechno OK. Upraveno Srpen 2, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Prchy: jedeš na Oc sraz Ondro? ;) Ahoj, jasně že jedu. A co ty? moc pěkný fotky klucí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 CvenCo fakt hezky fotky ! Jsem rád že jsme dali dohromady tak skvělou partu lidí kteří si na nic nehrají !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To jsem si říkal i já včera, takže jsme na stejný vlně . Jinak ty stříbrný žárovky diadem do blinkrů mi už nekupuj, koupil jsem je teď u nás do všech blinkrů po 60,- Kč za kus. Takže jen tu anténu a dej vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 jasně chlape jsem se trošku spletl ta cena byla za všechny siao čína ale fungují dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To Seda: Ještě jednou dík, už jsem tam pružinky dal a chodí to dobře. Žádná větší švíra, prostě všechno OK. Nemáš zač hlavní je že to funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Pánové v klubu sice dlouho nejsem :) jen pár měsícu :) a poznatky jsou velmi pozitivní :) Jsem rád že jsem Vás všechny poznal Sešla se skvělá parta a je co říct že se fakt scházíme :) Musím všem poděkovat a hlavně Chipovi za pomoc a hlavně za práci s kterou mi pomáhá na autě :) bez Vás bych asi enchal auto v sérii :) a teďka to alspoň trošku vypadá :) Už se těším na další srázek a hlavně na hlavní OC sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak to nas je koukam na stejny vlne vic, jedine dobre. Asi budu muset na sraz jet taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Jsem s váma na vlně. Myslím si že ta naše grupa se povedla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Zelená vlna hvězdy... ( my starší víme) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Hmm to už taky znám sakra ty voe to už jsem tak starej . . . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Jedno vím jistě doktore: mladší nebudem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Já už teda asi taky mladší nebudu v prosinci budu slavit čtvrt století teprve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 generace mýho syna...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Kdyby si měl alspoň v tý generaci dceru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 musím hledat jinde no no snad se nám povede nějaký srázek s pivečkem :) ale přemýšlel jsem kdyby se sešlo více lidí tak zamluvit nějakou chatku v kempu poblíž TP,UL,DC a udělat nějaký grilčo pivečko atd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tady to je samá vlna koukám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 (upraveno) Zelená vlna hvězdy... ( my starší víme) Ty myslis vysilani Zelena hvezda Ceskoslovenskeho rozhlasu nebo jak to bylo? :-) Upraveno Srpen 3, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jj přesně tak chlape :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 No Hvězda byla myslím část vysílání ČRo a Zelená vlna Hvězdy bylo dopravní zpravodajství..... musím hledat jinde no no snad se nám povede nějaký srázek s pivečkem :) ale přemýšlel jsem kdyby se sešlo více lidí tak zamluvit nějakou chatku v kempu poblíž TP,UL,DC a udělat nějaký grilčo pivečko atd :) už jsem to tu myslím psal že není problém se domluvit a udělat akci u mě na zahradě.....jen by jste si vzali stany, i tu trávu bych kvůli vám bando posekal...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 No mozna sem to trochu poplet,ale myslel jsem to samy. Z toho vyplyva, ze je to hrozny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.