hipi Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Koukám, že kamkoliv já příjdu, tam jsme vždycky nejmladší :D V září mi bude myslím 24? :D Jinak proti pivku a grilování někde-kdekoliv, nemám nic ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Koukám, že kamkoliv já příjdu, tam jsme vždycky nejmladší :D Tak hádat kdo je nejstarší asi nemusíme že.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Taky nemám nic proti masu na grilu a pivku, vždyť vy víte :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Taky nemám nic proti masu na grilu a pivku, vždyť vy víte :lool: To nemá asi nikdo..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jj taky bych byl pro něco takového . . . . takové selatko na grilu . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 koukám tady se to hezky všechno plánuje :-) pivečko gril to zní hodně lákavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jj taky bych byl pro něco takového . . . . takové selatko na grilu . . . Ty voe sele, zní to dobře, ale to se musí sehnat, zabít, připravit, velkej gril s motorem. No a pak sud s piven, hodně lidí a hodně času, než se ten pašík bude dát okrajovat a konzumovat. To už by ten sud mohl být taky prázdnej :lool: . Ale představa dobrá, ne že ne. Co ta anténa Chipe? No Hvězda byla myslím část vysílání ČRo a Zelená vlna Hvězdy bylo dopravní zpravodajství..... už jsem to tu myslím psal že není problém se domluvit a udělat akci u mě na zahradě.....jen by jste si vzali stany, i tu trávu bych kvůli vám bando posekal...... Stejně tam u tebe jednou všichni na grilovačku skončíme, vidim to tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Stejně tam u tebe jednou všichni na grilovačku skončíme, vidim to tak Taky už se na to těším, ale na selátko to nevidím, to by se mi tam nevešlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jj, sele je utopie, ale vykoštěný kuřecí stehení řízky s libečkem, to je žrádlo. To dáme, už se těšim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 ale akci bych uspořádal až někdy v září . říjen až bude po dovolených :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 No hlavně aby nemrzlo :) jinak sele i spec. Gril není problém ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Neblazni,to by nas muselo byt hafo a Zdena by to musel točit dlouho a plno práce a starostí s tím. Normál maso,7-10 piv a sup do hajan.Viděl bych to na kufr,co se budu srat se stanem, v kombiku rovna podlaha,viď Chipe? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 já jen říkám co dokážu sehnat toe vše :) hele CvenCo Neser :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Mznout nebude :D 7-10 piv to už nedám :D ale 3 flašky vína bych dal :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 (upraveno) To já bych zas nedal to víno. Tak budem mít každej to svoje pitíčko. Viděl bych to první polovinu září, to by mohlo být ještě teplo. Chip: Co ta anténa? Upraveno Srpen 3, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 No snad bude teplo :) a snad nebudu v prýci či na školení :D jako pivo taky piju ale to mi musí sednout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Chvilku tady člověk není a co všechno stihnete naplánovat Jinak sem taky pro. Konečně někde nejsem nejmadší. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 máš ji u mě CvenCo :) prchy jak dopadnul tiguan ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Ani nevím. Já sem odjížděl chvíli po tobě. Ale byl sem ho projet a zdá se že dobrý pak už i startoval. Díky moc za výjezd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 hele když to jde rád pomůžu chlape ! Ale octa je stejně the best :) :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Jj, sele je utopie, ale vykoštěný kuřecí stehení řízky s libečkem, to je žrádlo. To dáme, už se těšim. Libecek mi roste na zahrade a special kseft na kureci mam kousek od baraku....vsechno bude, neni problem.... jen ten termin...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Ty woe ja mam navato a to jeste nemam dopito....jak tohle dopadne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 to se tak někdo má :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Libecek mi roste na zahrade a special kseft na kureci mam kousek od baraku....vsechno bude, neni problem.... jen ten termin...;) No když je to tak, tak termín určitě dáme, hlavně abys mohl ty :lool: , abys nebyl na parníku. To by byla divná grilovačku u tebe bez tebe :D Chip: Myslíš jako, že ji koupíš a dáš vědět nebo že už ji máš u sebe a stači si jí vyzvednout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 stačí vyzvednout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 (upraveno) Chip: Ty voe, tak to v týdnu dopoledne PO nebo ÚT u tebe? Hipi, Prchy: Si z věku nic nedělejte, přijde doba, kdy vám to budou ostatní závidět. Třeba už teď já :(. Já mít ve 24 letech dvojkovou octu, tak si pískám, ale to se ještě nedělala, takže bych byl vlastně in... Upraveno Srpen 4, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Já mít ve 24 letech dvojkovou octu, tak si pískám, ale to se ještě nedělala, takže bych byl vlastně in... asi tak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 CvenCa není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.