Ataner Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Sedo je to na tobě..preferuj kola která se líbí tobě..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Tak to je jasný Áťo :) ale zase nechám si i poradit viď .)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 no mám kola která jsem na oktě neviděl, ale černý už bych nekupoval, jsou na nich vidět oděrky od mytí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 J8 už takovýhle jedny měl na Nissanu černý s chromem bo s leskem jak to nazívaj a vše v pohodě :)) za dva roky nic až na jeden škrábanec z Fora :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 mar.cz: pane viděli jsme vás jak jste jeli ze srazu přes Hradec :D když jste míjeli kfc u kterýho jsme s klukama seděli ,si jel jak drak tak sis určitě nevšimnul :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 mar.cz: pane viděli jsme vás jak jste jeli ze srazu přes Hradec :D když jste míjeli kfc u kterýho jsme s klukama seděli ,si jel jak drak tak sis určitě nevšimnul :D to víš že jsem si nevšimnul já nesmím totiž koukat kde co lítá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 takže si prošel testerem že jste vyjeli taky hned po nás? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 jo děvče to nevím ,páč tester je rozbitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Sedo, mi netrklo, ze mas stribrny auto :-). Vzdycky je pekny, kdyz jsou kola kontrastni s autem, takze tobe by slusely i ty cerny. Ale je pravda, ze tmavy kola se jakoby v blatniku ztracej a nevynikaji. Obavam se, ze vyber kol zustane jen a jen na tobe :-). A velka chvala, ze na ty 16“ tky davas zimaky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Hold už minulej rok bych měl 17" ale nebyli na to prachy :) tak až na příští rok a zase si můžu říck že budu mít pěkný kola na zimu a letos zkusím zimní gumy Hankook W442 Winter i*cept rs - 205/55 R 16 91 T :)) recenze na ně jsou dobrý a guma stojí cca 2tis. tak jsem zvědavej :)) a snad budu mít i spor.pružiny když už budou 17"kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 (upraveno) tak minigolf jsem nepočítal :)) a Kabyho sem zapoměl :)) takže díky za opravu :)) snad jich příští rok přivezeme více :)) my, co jezdíme na srazy neškoda plečkama, musíme dohánět bodíky jiným způsobem každopádně jsem rád poznal, ty co tam byli až bude sraz, nebudu hlídat, tak rád přijedu.. to chipman: za odjezd se neomlouvej, se prostě jinak nedá :) Upraveno Září 3, 2012 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 sedo takže ty TN4 padly ? :) No co se týká odjezdu rok se na to těším a pak se to takhle zhati . . . Jinak superfaty nechápu jak ti to na tom golfu šlo úplně samo se mnou si dělal míček co chtěl . . :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Ještě víc mě to mrzí, když to tady čtu jak jste se měli a po tom, co jsme prošel fotogalerii. Ale co se dá dělat. Snad to výjde příští rok!! Že? Jinak Seda: kola nevypadají špatně ale zkusil bych si nějakou vizualizaci, pokud máš tu možnost. Tyto kola mi hodně evokujou jedny originály co se dávají na BMW X6 (myslím?) a jsou takový hodně masivní. Je pravda že černý kola tak nějak zapadnou s penu ale na druhou stranu, když už máš tu černou středu, masku atd tak by se ti to mohlo sladit! Tak ti přeju hodně štěstí při výběru a jsem zvědavej s čím příjdeš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Hipi, pristi rok je vyroci 10 let OC a 5. sraz OC, tak pojedem, zaridim uz podle toho cely leto. A taky at pokorime tu magickou hranici 150 aut, jak by si organizatori prali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Chipe: ano TN4 padli :)) pač na sraze je měli už dvě oktávky :)) Hipi: no BMW X6 ani nevím jaký má kola ale vím že minimum 18" :D jj maj takový ty masivní :)) ještě mám 3-4 měsíce na výběr :)) Joo srazek byl suprovej :)) i lidi kolem se všichni bavily :) JInak Vitto snad už chce dát letos nějaký termín an příště aby si to lidi zařídily :)) Já jedu 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 a ne, že zase odjedete dřív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 tak co ty motokáry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Martine byl jsem ve worku zítra tam zajedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 to jo ale musíme dát nějaký termín :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Od 17.září budu jedzit týden na školení do Chomutova to zas bude nuda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 panove, gratuluju k uspechum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Od 17.září budu jedzit týden na školení do Chomutova to zas bude nuda :D Tak doufam, ze se stavis u me na kus reci a kavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 To víš že bych sem se rád zastavil ale jedeme 3 :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 No aspoň uvidíš megahyper aktivního pejska viď CvenCo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 To jo a to, kdyz dospival, byl jeste vic, je to takovy mazlici torpedo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 NO hoši já dneska 2 hodky na emergency v nemocnici a nic moc pocit jako :)) už jsem myslel že půjdu na další operaci s kolenem :)) naštěstí je vše OK a 14 dní klidu a ledování a když to nepřestane tak jdu asi na kudlu :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 No aspoň uvidíš megahyper aktivního pejska viď CvenCo :lool: Bůh ví čím ho ten Venda dopuje.. :-D No Sedo žádná sláva teda tak snad do týdne splaskneš.. B-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Seda: Cos delal, nejsi na takovyhle zdravotni zakroky jeste mladej? :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 firemní futsalovej turnaj :)) sem si otočil koleno když sem chtěl změnit směr :( jinak na zákroky už mladej nejsem pač to koleno jsem měl před 6-7 lety už operovaný též z fotbalu a tak 8-9 let jsem měl operovanej kotník též z fotbalu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Šéďo ty neměl by ses na ten fotbal už vyprdnout?? Tolik bolesti a zákroků kuli hře?? Nebereš tu hru až moc vážně? Jinak přeju brzké uzdravení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.