CvencA Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Klouby jsou svinstvo, ty jak jednou nacnes, uz to nikdy nebude ono. A muze te operovat jakej chce odbornik a v jaky chce specialce. Fuj, radeji nemyslet. Sedo, at to mas v poradku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Ono když to člověk hraje od 5-6 let je těžký přestat a kór když tě to baví :)) nebýt v dorostu toho že sem si zlomil kotník a pak vazy v koleni bůh ví kde bych dneska byl :D Jinak si myslím že to teďka bude v pohodě... dávám tomu tak týden a budu moct běhat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Jo chlape brzy se uzdrav..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Zdravim kamaradi, tak jsem se konecne vylizal z blby nemoci a ve stredu zase do prace... Mezitim by jsme mohli dat jeste nejaky pokec na terasce,dlouho jsem vas nevidel a necham si vypravet jak bylo na OC srazu...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Tak já jsem chvilku mimo hru :)) já řídit budu až tak za týden :( sice včera sem to odřídil domů ale v pěkný bolesti ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Nobude problem te nalozit do kufru, myslim...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Jasně není problém té vyzvednout ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 To jste hodný chlapci :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Od toho kámoši jsou ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Dal bych to zas u Bonaparte, at to nema seda dakeko ;) po nebo ut 17h.....?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Tak pondělí a úterý mám denní a chip má noční :)) takže my dva jsme mimo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Já taky co teda středa ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 jo na mě teď skočila nějaká chřipka či co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Hmmm...tak snaha byla.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Já sem pro každou špatnost. Odpoledne mam celkem volný tak se přidám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 No zítra denní a úterý noční takže na pikaču..:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Sakra sedo .... No já jdu v listopadu na operaci hlavně ať ti to vše dobře dopadne jinak zdendo toe špatný jsem mimo můžu středu čtvrtek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Čus, tak Seda to ti nezávidim... ani tu minulost co jsi s těma nohama už měl. Já měl jednou zlomenou nohu na 3x a stačilo mi to :D Tak se z toho brzo dostaň. Já jinak mohu odpoledne kdykolvi jen ve středu odjíždím na výjezdní setkání firmy a vracíme se ve čtvrtek. Takže spíš čtvrtek, když už ale pátek by byl nejlepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Já se k vám připojím až po víkendu ;-) sice budu jezdit do Chomutova na školení ale odpoledne bych měl mít volno :)) do konce týdne bych měl ležet a ledovat :D ale do práce stejnak jdu :D JInak se uzdravim coby dup :) vazy jsou svinstvo ale chodit můžu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 tedy já vám nevím fotbal hraji již od základky až do teď (a to už chodím víc jak 20 let každou neděli, za jákéhokoli počasí ven na asfaltové hřiště ) ale operace s nohama žádná (teď to musím zaťukat) hotovo, tak doufám, že to vydrží, ale fotbal by mi chyběl, jak mám delší pauzu, tak jsem nervózní jak stará panna :lool: (no vžyť já jsem panna :lol: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Martine taky mi fotbal chyběl když jsem 3/4 roku nemohl hrát pač jsem měl zlomenej kotník :)) dva roky na to sem si otočil koleno a zase 3/4 roku bez fotbalu... pak sem začal hrát ale už to nebylo ono tak jsem si šel kopat futsal a dával si bacha na ostrý souboje atd. a pak si otočim koleno znova ale sám při změně pohybu..... takže ve středu jdu k doktorce ať mě pošle na pořádný vyšetření pač na pohotovosti jsou debilové když si mladej doktor myslí že z RTG snímku pozná jestli mám vazy dobrý nebo ne to pozná až magnetická rezonance či ultravuk nebo pak ty sondy ale nevím jak se to přesně nazívá.... jenom doufám že mám natažený vazy a nebude to vážný ...... nerad bych další operaci..... ale nateklý to mám pořád SPORTEM KU ZDRAVÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 (upraveno) držím palce, já měl pouze 2x vazy v kotníku, tedy 3x, ale jinak dobrý, jo a jednou mě trápili třísla a to je svinstvo edit: ale na nohecu jsme zaváleli :palec: Upraveno Září 10, 2012 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 kotník jsem měl pouze zlomenej vazy v pohodě :) a třísla znám dobře :D natažený třísla jsou hnus.... taky doufám že vše bude OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 ještě si zasportujeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 To každopádně příští rok je porazíme v nohejbalu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 to si piš, pořádně se na to připravíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Budeme příští rok trénovat pokuď mi doktor nezakáže fotbal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2012 No no, v nohejbale nas s Kabym neporazite... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 No to Vás porazíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 tak tak, teď jsme vás nechali :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.