nollie Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 JJ šedý... No uvidíme co mi na to řeknu kluci....Důlek na střeše nemám což je dobře, ale hnutý to je... No uvidím jestli to půjde rozumě vytáhnout tak si ju nechám ale pokud by to mělo dělat problémy půjde.... Sakra, to je pech... Držim palce, ať to dobře dopadne.... Ale tak si aspoň koupíš konečně už O II ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizek Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Já fakt nevim kam ty řidiči čumej. Takhle sem si jednou pujčil od táty Felicii a jel kámošce na svatbu. Chci odbočovat z hlavni doleva a najednou rána jako sviň. Nějakej trouba koukal jak před nim zatáčí auto doprava, vrátí hlavu zpět a už bylo pozdě se mi vyhnout. Naštěstí sem měl mírný škrábanec na nárazníku a trocha skříplý vrata. Von měl zrušenej celý předek. Felicie vs. Favorit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizek Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Mini sraz v Jílovém u nového paneláku 24.10.09 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Tak dneska přijdu k autu a co nevidim... někdo mi do něj nacouval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Tak to bych vrazdil...! :D Ja se snazim vsude parkovat od Vsech dal... A vubec nejradeji jezdim na nakup fiestou, tou zahucim hned do prvni linie a je mi jedno, kdyz mi nekdo udela nejaky ten sram... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Já sem rád, že vůbec zaparkuju nějak blízko k baráku, takže si vůbec nemůžu vybírat, kde zaparkovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 no ty vado. Tak to sem kolem 16:15 jel kolem a rikal sem si co za pitomce tam toho pred ssebou trefil. Nastesti to bylo v dobrym smeru, tak to ten kruhac nezacpalo. Uprimnou soustrast. Toho zarizovani bude. :D No mám pocit že jsem tě viděl, čéče..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Já sem rád, že vůbec zaparkuju nějak blízko k baráku, takže si vůbec nemůžu vybírat, kde zaparkovat :D Tak to ti vůbec nezávidím....., hovada jsou všude..., koukám nějakej blbej tejden..... Nolie hnal bych to přes pojišťovnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Tak to ti vůbec nezávidím....., hovada jsou všude..., koukám nějakej blbej tejden..... Nolie hnal bych to přes pojišťovnu No tak to mi teda poraď jak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Nechtel by se panove nekdo pripojit v sobotu asi od 10 na paintballl v Usti,, nic velkyho cca 10-14 lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 No tak to mi teda poraď jak.... No jak.... máš tam nějaký šmouhy??? nebo rýpance??? Jestli ano zjisti barvu..., a potom jen řekni že ti do auta nacouval někdo a když si na něj křižel tak odjel...., jak moc to máš poškozený??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 No jak.... máš tam nějaký šmouhy??? nebo rýpance??? Jestli ano zjisti barvu..., a potom jen řekni že ti do auta nacouval někdo a když si na něj křižel tak odjel...., jak moc to máš poškozený??? Tak lehký to neni. Pokud nemají číslo pojistky viníka, aby to měli z čeho hradit, tak se se mnou nebavěj. Dneska sem to pro kontrolu rozdělal a málem sem zvracel. Musel do mě teda fest nacouvat! Spodní plast pod světlem zlámanej (koupim novej), ten držák světla total zvohejbanej (nějak narovnám, novej je drahej), nárazník je v prdeli, nepůjde asi ani opravit, ostřikovač světla nevyjíždí a teče... To jen tak v kostce... Budu to muset celý pořádně rozdělat a zkontrolovat :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 (upraveno) Hele a memáš někoho komu by bylo jedno kdyby přišel o pár bodíků???? a že by se to dalo jako na něj???? To jde, ale nekdo kdo nemá bonusy.... Upraveno Říjen 29, 2009 uživatelem Lubo24 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 hele kluci vy někdo jedete na tu vánoční besídku co pořádá Vitto???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 (upraveno) koukám další nabourané auto, nollie jek to že nevím že byl sraz v jílovém? :) Upraveno Říjen 29, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 kluci kdo máte zítra chuť a čas tak kolem 18 hod na kávě v restaurantu u JendyDC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 To je presne ono "posrane" bonusy! Kazdy radeji ujede, aby o bonusy neprisel. Kdyby nebyly, tak ti za okenkem necha tel. kontakt a pak by jste to pres povinne ruceni uhradili (nikoho by to nestalo ani korunu). :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Hele a memáš někoho komu by bylo jedno kdyby přišel o pár bodíků???? a že by se to dalo jako na něj????To jde, ale nekdo kdo nemá bonusy.... Opravdu nevim o nikom, jak sem myslim psal vejš, tak sem už podobnou věc jednou řešil a nikdo se nenašel, ani za úplatu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 koukám další nabourané auto, nollie jek to že nevím že byl sraz v jílovém? :) To si jenom uživatel "rizek" vyzvedal svý nový auto, tak sem se musel na něj ject podívat... Spontání akce, nic plánovanýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaDC Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj,tak jsem hovořil s Mar.cz,a zítra u mě v práci vás čekám.Stoleček připraven,káva luxus a k tomu všemu klavír se zpěvákem...tak jsem na vás zvědav a moc se těším.Vlastně mě uvidíte v "monterkách":) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 tak dnes večer u jendy na kávě :) zkuzte se zastavit v co nejhojnějším počtu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 30.10.2009 u JendyDC v Grand Restaurantu (foceno mobilem, tudíž kvalita o ničem): 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Jste byli vsichni nejak svatecne obleceni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Takže taky pár foteček..... :) :) :( Kvalita nic moc..., njn mobajly B) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaDC Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 No vážení....vypadám tady na fotce jak debil.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 No vážení....vypadám tady na fotce jak debil.... B) To je tím že to bylo foceno proti světlu a jen mobilem...... :) :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 tak foto nic moc, ale jinak velice příjemné prostředí a Jenda prostě profík , jo mohlo nás být víc ale někteří jsou prostě slibotechny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 tak foto nic moc, ale jinak velice příjemné prostředí a Jenda prostě profík , jo mohlo nás být víc ale někteří jsou prostě slibotechny B) JJ souhlas... někteří...., konrétně Vorlajz..., :) vždycky něco slíbí a pak se na to vybodne..... :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 hola, hlasim navrat z vyletu v Parizi, Vse OK, praseci chripku nemam, jen trochu rymu. Btw: skoda, ze sem nemohl na mini srazik, bych sel, tyyyyjo co to tam mate za kosti?? vaaau to bych si nechal libit. ;) :P Ad Vorlik. jeje to se tomu nikdy neprestanete divit? Musime se radovat, kdyz prijede, ale pocitat stim lze jen tezko. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Blacky: Kolik mas lidi na paintball toho 8.11.09...? A od kolika hodin je ten paintball...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.