zdenaal Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 tak dnes to nevyšlo....škoda........:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Ty voe Zdendo, já myslel, že jsi pryč a makáš. Dneska piánko komorní setkání já, Maverick, Berry a Hipi. Dík za LEDky a rád jsem vás viděl chlapi, akorát jsme s pani zas museli trochu dřív no.... je toho hodně :-). Tak zas někdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Parádní garážovej servis sraz :-). A ještě skvělejší jízda s Hipim domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 husty...snad mi to priste vyjde... husty...snad mi to priste vyjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Sice v menším počtu ale i tak parádní sraz a taky jsem vás rád viděl chlapi :) Cvenca...neni za co hlavně že je spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 No snad priste už budu ok Pánové . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Docela se mi tu rozjíždějí dílenské a servisní práce, takže zase o něco míň času, ve středu zase do roboty.... Jestli se do tý doby butete chtít někde srazit přátelé, nebudu proti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Zdendo určitě v pondělí či v úterý oba dv adny mám volno :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Hipi, jsem zapomněl prozkoumat tu tvojí nastříkanou masku. To máš v matu nebo normál černou metlu podle kódu barvy auta a přes to bezbarvej lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Tak za mě taky sraz super! íky Mavovi za diody i instalaci :) Svítí to krásně a jsem spokojen! To Cvenca: mám to stříkané v matné černé 3x a na tom byl 3x bezbarvý lak ale už bych to neudělal. Jak jezdím denně dálnice, tak už je od kamínků oloupaná jak nevím co. V létě koupím černý PlastiDip a vyzkouším to s tím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Co je PlastiDip nevím :lool: , ale já furt právě špekuluju nad tim, že bych to do bezbarvýho laku nedával a na to bych plácnul novej znak. Černá mat se mi líbí, akorát nevim, jak by to vypadalo k tý černý metalický lesklý kapotě. Ale co, vždycky tu masku můžu zahodit a dát jinou né? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 PlatiDip je jednoduše plast ve spreji. Naneseš několik vrstev sprejem necháš zaschnout a potom to zatvrdne a je to jako folie plastová. Níže máš video jak to vypadá. Psal jsem do USA výrobci jak je to s životností a říkal, že při použití na kolech v normálních podmínkách a při správném nanešení vydrží i několik let! (nemám ale žádné info o realitě, že by někdo zkoušel atd.) třeba tady: nebo vyoutubuj plastidip ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Hipi neni za co, rád jsem byl nápomocen :) Jinak ještě se musíme dohodnout a vyrovnat ohledně toho tapecu s kličkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 PlatiDip je jednoduše plast ve spreji. Naneseš několik vrstev sprejem necháš zaschnout a potom to zatvrdne a je to jako folie plastová. Níže máš video jak to vypadá. Psal jsem do USA výrobci jak je to s životností a říkal, že při použití na kolech v normálních podmínkách a při správném nanešení vydrží i několik let! (nemám ale žádné info o realitě, že by někdo zkoušel atd.) třeba tady: nebo vyoutubuj plastidip ;) A co to koštuje? A na kolik toho ten sprej vydrží? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 500Ml cca 650-750 záleží kde ho koupis jinak Mave díky za diody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Plasti dip spray 480,- http://www.hyperzbozi.cz/zbozi/Plasti%20Dip%20spray/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 (upraveno) Hipi, to vypadá dobře, to koupim. Asi na www.autofashion.cz, mrkni na to. Ta černá v tom spreji je matná asi viď? Ale asi by to chtělo i ten podklad PlastiDip primer, píšou tam, že to potom mnohem líp drží. Předpokládam, že se stříká jen ten chromovanej rámeček. Ty černý matný žebra masky zůstanou tak, jak jsou? Akorát nevim, jestli se ten chromovanej rámeček od těch žeber dá oddělit-když tak projevim nadprůměrnou sílu :lool: a bude to... Upraveno Leden 7, 2013 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Ano rámeček se dá oddělit od těch žeber :) Masku jsem měl několikrát dole jen opatrně ať si ho nezlomíš ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 OK, ještě z toho vpáčit přední znak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Jde dobre staci sroubovak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Chipe neni za co :) A na sundání znaku doporučuju dobře nahřát horkovzduškou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Horkovzdsku momentalne nemam, takze to jisti sroubovak. Stejne mam ten predni znak uplne hnusnej a vyblitej. Zitra to spacham. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Hosi co dnes vecir okolo 17:19 hod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Klidné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 SEDO, já bych mohl okolo 17:23 hod. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 a kde? že bych se na chvíli zastavil... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Hoši, já dnes ne. Jdu se prvně podívat na Chomutovskej hokej, na ten slavnej novej zimák. Alespoň, že si tam k tomu koukání člověk sedne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 to jdeš až teď, když už tam nejsou hráči z NHL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 (upraveno) U nás byli asi jen dva a o ničem (taky proto to možná Chomutov "dotáh" z celkem dobrých výsledků v začátku sezony na konec tabulky, teď se uvidí). Ale nejsem extra fanoušek, já se jdu podívat na tu stavbu zevnitř, to mě hlavně zajímá. Upraveno Leden 8, 2013 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.