Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Tak jsem včera sundal masku, odcvakal chromovanej rámeček od žeber a spodní dlouhá strana nešla. Furt jsem laboroval, že tam už nejsou žádný zoubky nebo cvakátka a ejhle, on je ten rámeček k žebrům v tý spodní úzký dlouhý straně přilepenej ód výrobce nějakou poctivou oboustrankou. Pak jsem projevil nadprůměrnou sílu a byl dole i znak, ten taky držel jako kráva oboustrankou. Ještě že je hnusnej a nechci ho, protože na hraně znaku zůstalo několik obloučků od šroubováku.

Hipi: Kluku, nebylo by lepší ten chromovanej rámeček nechat potáhnout nějakou matnou fólií

za tepla, jak se krásně vytvaruje podle podkladu, jak má Chip nebo Šéďa na střeše, než to stříkat, to musíš podklad, pak tu gumu, mít prostory, čekat na teplo atd... a mě se nechce čekat. A cenově by to vyšlo asi +- nastejno, protože ten PlastiDip i s podkladem taky není lacinej.

Chip a Šéďa: Chlapi, kde bych mohl nechat potáhnout fólií ten chromovanej rámeček masky, ale aby mi dali na výběr barvu, aby to drželo a nečekal bych měsíc. Vy jste to někde nechali dělat né?

Odkaz ke komentáři

Zdar chlapi :) tak cvenco to potazeni za tepla by asi nemuselo bejt spatny ale vim ze clovek co to delal Chipovi se s tim neskutecne sral aby to bylo ok! Tak kdyz uz, tak u nekoho kdo to udela poradne. BB company jsou prej hodne spolehlivy a taky rychly tak to zkus.

Ja jsem masku strikal sam ale nejak jsem to odflaknul, proto to Tomasovi drzi a me ne :) i tak bych chtel ten plastiDip vyzkouset jaky to je a jak se s tim dela a myslim ze na celou masku ti staci jeden sprej a to vychazi na neco kolem 280,-? Hadam ted uz si nepamatuji ty ceny.

Odkaz ke komentáři

Taky sem uvazoval o tom pruhlednym na kola, ale kdyz mi dnes v CV v ty firme ukazoval na cernym podkladu pruhledny PlastiDip,tak sem z toto teda urvanej nebyl. Ze to bylo uz oloupany, budiz, ale vubec se to nelesklo, spis to bylo cely matnejsi a to nevim, jestli by byla na stribrnych kolech vyhra.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...