CvencA Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Ci taky :-D Si muzes dat ve stredu u me, lezej mi lahve vina ve spajzu a nikdo to nepije. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Ale jasně že jsi kluk šikovná :) Hele a aby jsme to nějak dořešili...jak to uděláme s tim kabelem na tu anténu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Jaky kabel ? :-D jasný chlape ve středu ti zavolám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 No už jsem myslel že nevíš :D OK stejně dáme někde kávu...potřebuju ten znak abych ho dal dozadu. A dnes jsem si všim že ten přední se mi trošku odloup tak bych potřeboval jestli nemáš kousek tý oboustranky...u mě prostě nemůže jít nic normálně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 No to budeš Mít pěkně dráhy :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Šedivko tak ti taky gratuluji k polootcovskému titulu :D Jinak doufám že si na mě příští úterý uděláš ještě naposled čas aby jsme testli tu GSM jednotku a snímač tlaku :). Samozřejmě ten si za to vysloužíš láhvinku vína tak jak jsem slíbil...můžeš ho naládovat do své nastávající a třeba bude povolnější :D sice už sem měl něco v plánu na úterý,ale Ok v úterý si udělám čas :)) Jo a oboustranka je drahá :D kdo to má pořad kupovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Přesně tak vid :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 začíná jaro to abych zase objednal nějaký :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Je mi to jasný že je drahá...taky jsem nikdy nechtěl nic zadarmo ne? :) Ve zlatě sice neplatim ale tim co zrovna je po ruce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Jj jedno klubko by se hodilo šedivko :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Když už se tady kutálíte okolo těch pásek, která pořádně drží? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Od wurtha :) kdyz pockas tak ti ji pujcim ale musim objednat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 no já budu taky muset nějakou takovou pořešit protože přední znak mi nechce držet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Tak až na ní narazim, tak ji prubnu. Napadlo mě to přilepit nějakejma dvousložkovejma lepidlama, ale to už pak nikdo neodlepí ;) Ale zase by to zaručeně drželo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 to by určitě drželo kdyby jsi to vzal epoxidem ale potom kdyby jsi chtěl měnit tak jsi v řiti a navíc když ti ho bude chtít někdo odloupnout tak ti akorát zničí masku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Rekl bych, ze tu masku znici i pri prilepeni znaku tou oboustrankou, protoze drzi jako krava a chce to trpelivost a v klidku. A corkari vetsinou spechaj :-). Jinak dneska sem vyzvedl novej znak,tak ho zitra prilepim na tu matnou potazenou masku a sem na to zvedavej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Já teď dočetl všechny vlákna o znakách a jsem z toho jelen. Podle všeho by na OI měly sedět nové znaky z FII, tak to ze mě budou mít ve škodovce radost, až je tam navštívim se zvědavostí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Jasny, fobie II a mas klid, melo by ti to pasovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 A z ty F II je to jedno jakej vid? A Kam ho dam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Jestli jsou stejny nevim, taky sem to vycet na foru,kdyz to poradne proctes a pockas do konce ledna az se na Fobii II budou davat, tak to kluci prubnou a hned to bude jasny. Ale jinak si ho muzes dat kam chces, je to tvoje auto, treba na strechu :-) :-) :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Ty woe Berry někdy udivuješ....:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Tak jasný, že si ho nebudu lepit na prdel, i když :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Jj bude to hezky vypadat :-D:-D:-D:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Já nalepil konečně znak z Rapida na tu matnou masku a zítra to hodim na káru. Ale jak všichni psali, že znak z Rapida sadne do masky OII jak prdel na hrnec průměrem i prohnutím, tak ne ne. Průměr dobrej, ale prohnutí je malinko menší na znaku než na masce, takže na nečisto se znak tak trochu houpe. Ještě že výrobce na ty znaky dává pořádnou oboustranku (jó rakušáci). Přiložil jsem to od spodu přes střed, to se přilepilo hned, v horní části zůstal odchlíplej, tak jsem ho přitlačil i v horní části, přicuclo se to a drží to jak sviňa. Takže tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Taky se do toho budu muset pomaličku pustit :) udělat nově masku a dát tam novej znak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 No zadní ze cítígo tam problém není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Zadni ze Citiga pasuje do masky uplne presne prumer i prohnuti? Ale u me to uz je ted jedno. Dozadu ten rapidackej sedne prohnutim dobre,akorat je vesti,takze prolis vyplnit oboustrankou a je to.Ty voe to je ale zadni ze citiga dopredu, predni z rapida dozadu, prase se v tom vyzna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Většinou každej kupuje 2x přední znak ze citiga :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 (upraveno) To sem si taky myslel, nez vysel znak na Rapida,ale to je fuk. I ten ze citiga je vetsi a musi se vzadu vylepovat oboustrankou. Ale dost znaku, je na to zvlast tema. Upraveno Leden 16, 2013 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 cvenca: mas pravdu s tim znakem. mam taky predni z rapida a i kdyz jsem ho pritlacil opravdu kvalitne, po case se mi na horni casti odchlip...takze me ceka demontaz a vymyslet co s tim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.