Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Octavian: To urcite nebude problem, vem jich co nejvic at je na koho strilet... :angry::smich: Stejne to vzdy dopadne tak, ze z nahlasenych cca 25 lidi nas ve skutecnosti dorazi o nekolik mene...

Jen doufam, ze vyjde pocasi a nebude PRSET!

No a poradate neco ctaseji, my by jsme se pridali je nas kolem 7-8, polovina s vybevnim polovina bez, to vis zaciname :smich:

Odkaz ke komentáři
a hlavně to pořádně udělej, ať to dobře vypadá :) tak přemejšlím jestli koupit ještě zimáky, sice mám ale nejsou nic moc a u značky zimní výbava bych neprošel :angry: tak jsem z toho zmatenej

To víš, že to dobře udělám! Akorát nárazník doladim až na jaře.

A zimaky určitě pochystej, jde přeci o bezpečnost! Starší určitě někomu udáš...

Odkaz ke komentáři

Ahojky kluci., No oprava pokračuje tak, že se dnes na to byl zase podívat ten chlápek z té pojištovny jestli je hnutý tažný..., Auto bylo v UT v PHA pro nárazník, já ho od PO neviděl :lool: :lool: :pivo: , tak uvidíme, no čekám na penízky až budou abych je mohl tlačit, páč chci už jezdit

Martine, já ěl taky zimáky jen tak na dojetí, musel jsem kupovat nové..., jistota je jistota

Odkaz ke komentáři

Tak se nám náš minisrázek v neděli blíží zatím to vypadá na 30% pravděpodpsnot srážek, takže to asi přesunem do ostavskyho kraje kde je 0% pravděpodobnost ;)

Coz o to na ctyrkolce neni problem dojet pro me ani pro johanika, ale z me cervene barvy na ni by asi zbyla zluta, nebo zelena nakonec :lool: aty ja rad nemam

Odkaz ke komentáři

jsem dneska byl na hristi ze tam mela bejzt akce a nejaky loupaci se neodhlasili, takze sjem si to stradoval zase domu, no aspon jsem si to vyzkousel ;) Jinak ja mam kdyztak i zelenou plastenku :P

Jinak za me muzu rict ze nas bude kolem 7 cca asi jeste podle pocasi, mozna nekdo odpadne, ale tvrde jadro zustava.

Odkaz ke komentáři

Tak ale musime se pochvalit jedna hra byla dobra a skoro jsme je vystrileli ( resp jim dosla munice nebo vzduch) ;)

Nejak to vazlo kor tu posledni hru jsem uz byl nejak pripokakanej se do neceho poustet :palec:

Ale musim pochvalit zbran, na cca 2000 co jsem s ni uz vystrilel tak zatim zadna praskla kulicka, takze spokojenost

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...